3 Kasım 2017 Cuma Reyting Sonuçları ve Analizleri- İşte Zirvenin Galibi!


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:49
0

3 Kasım 2017 Cuma Reyting Sonuçları ve Analizlerini haberimizde bulabilirsiniz. 3 Kasım 2017 Cuma günü birbirinden kaliteli diziler ekranlarımızı süslemeye devam edecek. İşte bazıları; Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Şevkat Yerimdar… Her hafta cuma günleri izleyicilerini ekranlara kilitleyen kaliteli yapımların reyting sonuçları ve analizleri haberimizde…Uzun yıllardır ekranlarımızı süsleyen, her sezonun da ve her yeni bölümünde yeni hikayeleri ile ekranlarımıza yer eden Arka Sokaklar, müthiş yeni hikaye ve aksiyon dolu sahneleri ile devam ediyor. Geçen haftanın reyting listesinde zirvedeki yerini koruyan Arka Sokaklar, bu hafta da iddiasını sürdürecek mi? En az kendisi kadar iddialı olan diğer yapımları bu hafta da geri de bırakacak mı?

Cuma günlerinin diğer iddialı ve kaliteli yapımı ise Aşk ve Mavi, başrollerini ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah ve Burcu Kıratlı gibi usta isimlerin paylaştığı dizi bu hafta izleyicisinden tam not alarak zirveye tırmanışını sürdürecek mi?

3 kasım 2017 Cuma günü ekranlarımıza gelecek diğer yapımlardan İstanbullu Gelin ve Şevkat Yerimdar’ın bu hafta ki başarısı ne olacak? İki dizi de çok kaliteli yapımlar olduğunu geçen sezon ki performanslarıyla kanıtlamış bu diziler bu hafta da sevenlerini kendilerine hayran bırakacaklar mı?  3 kasım 2017 Cuma reyting sonuçları ve analizlerini sitemizden takip edebilirsiniz…


GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI<<<Tıkla


3 Kasım 2017 Cuma Reyting Sonuçları

Resmi sonuçlar açıklandığında haberimize eklenecektir. Bizi takipte kalın.

TOTAL İLK 20

AB İLK 20

ABC-1 İLK 20