3 Ekim Çarşamba Instagram’a Neden Girilmiyor? Nasıl Girilir?


Güncelleme: 3 Ekim 2018 : 10:45
0

İnternetin fenomen sosyal medya platformlarından olan Instagram’a 3 ekim itibari ile girilmediği, akışların yenilenemediği ve kullanıcı profillerinin eksik olduğu fark edildi. Instagram’a neden girilmiyor, Instagram engellendi mi? Detaylar yazımızda

Instagram’a 3 ekim çarşamba günü itibari ile girilmiyor. Masaüstünde 500 hatası veren sosyal medya platformu cepten uygulama üzerinden açılsa da hizmet vermemektedir. Sayfa akışları gelmiyor, kullanıcı bilgileri eksik geliyor. Nedeni sorulduğunda ise her hangi bir açıklama gelmiyor. Sorunun sunucu kaynaklı olduğu tahmin ediliyor.

Instagram’ın sunucularında yapılan güncelleme nedeni ile siteye kısa süreli ulaşılamadığı söyleniyor. Peki neler yapılabilir? İnstagram nasıl girilir? Hemen bazı ipuçlarını sizlerle paylaşalım.

Öncelikle sunucu güncellemelerinde sürecin bitmesi beklenmektedir. Çünkü sistem sunucu güncellenene kadar platforma hiçbir şekilde ulaşılamayacaktır. Peki sonrasında? Cep telefonunuzun ayarlar kısmında yüklü uygulamalara gidin. Oradan instagramı seçin.

İnstagram uygulamasında önbelleği temizle deyin ve tekrar giriş yapmayı deneyin. Eğer giriş yapılamazsa uygulamayı kaldırıp yeniden kurmanız sorunu çözecektir. Eğer telefonunuzda her hangi bir sorun yok ve siz yanlış işlem yapmadıysanız güncelleme bittikten sonra uygulama sorunsuz bir şekilde açılacaktır.