29 Eylül 2017 Cuma Reyting Sonuçları! Aşk ve Mavi mi Arka Sokaklar mı?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:00
0

Cuma gününün reyting sonuçlarını haberimizden takip edebilirsiniz. 29 Eylül Cuma günü tam 6 dizi rekabet etti. Peki bu dizilerden hangisi zirvenin galibi oldu. İşte 29 Eylül 2017 Cuma Reyting sonuçları.

Bildiğiniz 29 Eylül Cuma günü Payitaht Abdülhamid dizisinin de sezona başlaması ile cuma gününü dizi sayısı 6 oldu. Bu diziler kısaca şu şekilde; Aşk ve Mavi, Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Kalp Atışı, Payitaht Abdülhamid ve Şevkat Yerimdar.

Geçtiğimiz haftanın galibi Aşk ve Mavi ve onu çok yakından takip eden Arka Sokaklar bu haftada kıyasıya bir rekabet içerisinde olacaklar. Ancak Payitaht Abdülhamid dizisi Cuma gününün dengelerini alt üst edebilir. Aynı zamanda Kalp Atışı’nı da göz ardı etmemek lazım. 29 Eylül 2017 Cuma Reyting oranları bizleri şaşırtır mı bilinmez ama final yapacak dizilerin haberleri gelecektir.


HAFTALIK REYTİNG SONUÇLARI >>>TIKLA<<<


Aslında Kalp Atışı sezon dizilerinin başlaması ile gücünü kaybetmeye başladı. Önceki haftalarda ilk 2 dizi arasında olan Kalp Atışı, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin ve Arka Sokaklar gibi yapımların başlaması ile geri planda kaldı. Örneğin geçtiğimiz hafta 3,92 puan ile 8. sırada günü tamamladı.

Hal böyle olunca günün şampiyonunu da tahmin etmek zorlaşıyor. ancak Payitaht Abdülhamid dizisinin geçtiğimiz sezon ki performansına baktığımızda güne çok fazla etki edeceğini söyleyemeyiz. Geçtiğimiz Mayıs ayı sonuçlarına bakarsak 3-4 arası bir reyting puanı alan Abdülhamid’in bu sezonda farklı bir sonuç alacağını düşünmüyorum.

29 Eylül cuma günü reyting savaşı yine Aşk ve Mavi, Şevkat Yerimdar, Arka Sokaklar ve İstanbullu Gelin dizileri arasında geçecektir. Bu listede Şevkat Yerimdar’a dikkat etmek lazım. Yaz sezonu olarak başlayıp komedi dalında yüksek reyting almayı başarmış nadir yapımlar arasında.

Şevkat Yerimdar’ın daha önceden bilinen şöhretinden midir nedir bilinmez  ama bu dizi daha çok izleneceğe benziyor. İsterseniz geçtiğimiz haftanın reyting skorlarına bakarsak az çok bize bu hafta nelerin olacağına dair ip ucu verecektir.

22 Eylül Cuma Reyting Sonuçları


29 Eylül 2017 Cuma Reyting Sonuçları

Artık yavaş yavaş Arka Sokaklar dizisinin etkisini kaybettiğine şahit oluyoruz. Yeni diziler günün hakimiyetini ellerine almışlar gibi gözüküyor. Aşk ve Mavi geçtiğimiz sezon ki kalitesine yine devam ediyor. Şevkat Yerimdar aile komedisi tadında seyirciyi yormadan ve abartmadan güldürmeye devam ediyor. Bakalım Aşk ve Mavi ile Şevkat Yerimdar arasındaki bu yarış daha ne kadar devam edecek Hangisi önce pes edecek? Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Favori diziniz hangisi.