29 Ekim Pazar Reyting Sonuçları ve Analizleri


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:51
1

29 Ekim Pazar Reyting sonuçları ve analizleri. 29 Ekim Pazar günü ekranlarda yer alacak dizi ve programların Reyting sonuçları ve Analizleri haberimizde… 29 Ekim 2017 Pazar günü ekrana gelecek bazı dizi ve programlar; Savaşçı, O Ses Türkiye, ‭Aslan Ailem, Cennetin Gözyaşları ve Çocuklar Duymasın…

29 Ekim 2017 pazar günün reyting sonuçları ve analizlerinin haberimizde bulabilirsiniz. Geçtiğimiz sezonun iddialı dizilerinden Savaşçı, bu yıl da sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Seyircisinin duygularını kabartan senaryosu ve müthiş kadrosu ile yine sevenlerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Reyting listelerindeki yeri ile de bunu kanıtladı. Bu hafta da kendisi gibi aynı gün yayınlanan iddialı yapımların içinde zirvedeki yerini alabilecek mi?

Acun Medya’nın, önemli yapımlarından olan O Ses Türkiye, eğlenceli ve usta jürisi ile izleyenlerinin kalbini fethetmeye devam ediyor. Birbirinden yetenekli ve müthiş sesleri olan insanları gün ışığına çıkarmaya devam edecek. Kaliteli bir yapım olmasının karşılığını da, Reyting listelerinde üst sıralarda olması ile alıyor.

Günün bir diğer beklenen yapımı ise; Cennet’in Gözyaşları. Bu sezonun ilgi çeken dizilerinden biri olan Cennet’in Gözyaşları, bu haftaki yeni bölüm fragmanı ile seyircisini epeyce meraklandırıyor. Bakalım Cennet bu bölümde annesi ile Kavuşabilecek mi?

Trt 1’nin büyük başarılar beklediği yeni yapımı Aslan Ailem ise, 2. bölümü ile ekranlarımızda yerini alacak. İlk hafta da istediği ilgiyi göremeyen dizi, bakalım bu hafta hakettiği seyirci ilgisine kavuşacak mı?

Kanal D’nin bu sezon ki süpriz yapımlarından olan Çocuklar Duymasın, geçmişte hepimizi ekranlara kilitleyen o müthiş aile dizisi tadını tekrar yaşatmaya devam ediyor. Tekrardan herkesin beğenisini toplamaya başlayan dizi, bu hafta da Reyting listelerindeki tırmanışına bakalım devam edecek mi?

29 Ekim Pazar Reyting Sonuçları ve Analizlerini ve daha fazlasını sitemizden takip edebilirsiniz…

ABC-1 SONUÇLARI

TOTAL SONUÇLARI

AB SONUÇLARI

1 YORUM

Comments are closed.