27 Şubat Salı Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? 2018


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 15:42
0

Hırs güç ve adada kalma mücadelesinin tüm hızıyla devam ettiği Survivor 2018’de yine heyecan dolu bir ödül oyunuyla karşı karşıyayız. Kazanma hırsının en üst safhada yaşandığı Survivor 2018’de kıran kırana bir ödül oyunu ile izleyenler ekrana kilitlendi. 27 Şubat 2018 Salı Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? Bir dokunulmazlık oyununu daha kaybeden gönüllüler takımı düşük motivasyonla geldikleri Survivor 27 şubat 2018 ödül oyununu kazandı mı? 


Survivor 2018 Emre Durak Kimdir?


Survivor 2018 pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu 10-8′ ik bir skorla kıl payı kaçıran gönüllüler takımı 2. bir eleme heyecanı yaşamanın verdiği üzüntüyle adalarına dönerken, bir hafta daha adada kalmayı garantileyen All Star takımı oldukça rahattı. Survivor’da son oynanan dokunulmazlık oyunu tamamen güce dayalı bir oyundu. Bu tarz oyunların dokunulmazlık adı altında oynanmasını biz tasvip etmiyoruz. Belki bir ödül oyunu için geçerli bir oyun olabilir ama dokunulmazlık gibi ölüm kalım mücadelesine dönüşen önemli bir oyun için kesinlikle doğru bir oyun değildi.

Dokunulmazlık oyunları içinde hızın, stratejinin, yeteneğin ve takım ruhunun iç içe olduğu bir parkur olması gerekir. Onun dışında 2018 pazar oynanan dokunulmazlık oyunu için seçilen parkur çok yanlıştı. Her şeye rağmen takımlar canla başla kazanmak için mücadele verdi. Başlangıçta oyuna iyi konsantre olan gönüllüler takımı rakibine fark atmayı başardı. Fakat All Star takımı ilerledikçe stratejiyi çözdü ve başarılı hamlelerle öne geçti. Survivor 2018 dokunulmazlık oyununda en iyi performans sergileyen yarışmacılar Anıl ve Ramazan olurken All Star takımında Sahra ve Adem kendini belli eden isimler oldu.

Ardından gönüllüler takımı kendi aralarında yaptığı bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Melih eleme adayı için isim verdi. Bu isim Cumali oldu. Haftanın en iyi performansını sergileyen Yağmur ise Ramazan’ın adını verdi. Takımın kendi içinde yaptığı oylamada Birsen ve Gizem eşit oy alarak ikisi de eleme adayı oldu. Ve eleme potasına giren isimler Birsen, Cumali, Gizem ve Ramazan oldu. Şimdi Survivor 2018 27 şubat ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanı sıra Survivor 2018 27 şubat adaya kim veda edecek sorusu da oldukça merak ediliyor.

Survivor 2018 27 şubat oynanan ödül oyunu yine oldukça zor ve güç gerektiren bir oyundu. Survivor 2018’de 3. haftaya girerken gönüllüler takımının hala yerinde saydığını görüyoruz. Haftalar ilerledikçe açılacaklarını ve kendilerini toparlayıp oyunlara asılacaklarını düşünürken daha da kötüye gidiyor olmaları taraftarlarını üzüyor. Umarız 3. haftaya iyi bir başlangıç yapıp ödüllerle güç toplayabilirler. Aksi halde bu kadar düşük enerji ve motivasyonla gelecek dokunulmazlık oyununu da kaybetmeleri sürpriz olmayacaktır.

Survivor 2018 27 şubat oynanan ödül oyununda yine Adem, Nagihan, Damla ve Turabi rüzgarı esecek. Hem tecrübeleri hemde sportif vücutlarının verdiği avantajı en iyi şekilde kullanacaklar. Survivor 27 şubat 2018 ödül oyununu kim kazanacak sorusuna gelince. Biz %80 gönüllüler takımının kazandığı bilgisine ulaştık. Fakat her türlü sürprize açık olmak gerekir.

En doğru ve güncel bilgileri anbean paylaştığımız sitemizi takip ederseniz en doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz..Siz Survivor 2018 27 şubat ödül oyununu hangi takımın hak ettiğini düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.