27 Ekim 2017 Cuma Reyting Sonuçları-Arka Sokaklar mı İstanbullu Gelin mi?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:51
2

Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin, Kalp Atışı, Payitaht Adülhamit, Şevkat Yerimdar 27 Ekim Cuma günü ekranlarda sevenleri ile buluşacak olan diziler. 27 ekim 2017 Cuma reyting sonuçları ve analizini haberimizden takip edebilirsiniz. Günün iki güçlü rakibi şuan için İstanbullu Gelin ile Arka Sokaklar olarak gözüküyor. Total’de Arka Sokaklar’ın üstünlüğü göze çarparken AB ve ABC-1 de ise İstanbullu Gelin’in üstünlüğü hissediliyor. Şevkat Yerimdar zaman zaman bu zirve yarışına ortak olsa da Aşk ve Mavi’nin giderek reyting kaybı yaşadığı dikkatlerden kaçmıyor.


GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<<Tıkla


Şevkat Yerimdar’ın Ekim ayı performansına baktığımızda 6 ekim Total puanı 6,36 ile 3. Sırada. 6 ekimde Milli maç vardı. Bunu da unutmak lazım. Ertesi hafta yani 13 ekimde 6,42 ile 1. Sırada yer adlı. 20 ekimde yani geçtiğimiz hafta totalde 6,07 ile 2. Sırada yer aldı. Şevkat Yerimdar son 1 aydır AB ve ABC-1’de pek fazla varlık gösteremiyor.

Kalp Atışı’nın ciddi bir kan kaybı yaşadığı dikkatlerden kaçmıyor. Dizi son aydır büyük bir reyting kaybı yaşadı ve yaşıyor. Dizinin yakın bir zamanda final yapacağı kesin gibi. Diziye destek olmak için “Kalp Atışı final Yapmasın” başlığı ile başlattığımız destek kampanyamıza sizde buradan destek olabilirsiniz.

27 Ekim 2017 Cuma Reyting Sonuçları-İlk 20

Total

AB

ABC-1

2 YORUMLAR

  1. Arka sokaklar artk tadnda brakmalı, aşk ve mavide sıkıcı olmaya başladı. EN GÜZELİ #KALP ATIŞI# DGERLERİNDEN ÇOOOK FARKLI.

Comments are closed.