26 Eylül 2017 Salı Reyting Sonuçları-Dolunay mı Eşkiya mı?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:04
0

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Dolunay ve Tutsak. 26 Eylül 2017 Salı reyting sonuçları nda bakalım hangi dizi zirvenin sahibi olacak. Aslında zirvenin sahibi belli ancak yinede ne olur ne olmaz. Her an her şey değişebilir. İşte 26 Eylül 2017 Salı reyting oranları.

Dediğimiz gibi 26 Eylül Salı reyting yarışında 3 dizi zirve yarışı sürdürecek. Aslında yarış şuan için 2 dizi arasında geçecek. Dolunay ve Eşkıya. Tutsak geçtiğimiz hafta ilk bölümünü yayınladı ve 3,27 reyting oranı ile 5. Sırada yer buldu.

Tutsak dizisi 26 Eylül‘de nasıl bir reyting alacak? Dizisinin geçtiğimiz hafta aldığı reyting oran kötü bir oran değildi. Eşkıya ve Dolunay gibi hayran kitlesini çok önceden oturtmuş diziler arasında ilk bölüm ile 5. olmak bence iyi bir başarı. Tabi diğer haftalar daha önemli. 5’ten 4’e daha sonra 3’e çıkan bir seyir izlerse bu bizim için iyi bir çıkış demektir. Bakalım Tutsak bu haftaki bölümü ile seyirciyi ekranlara kilitleyecek mi?

26 Eylül 2017 Salı reyting sonuçları öncesi durum analizi; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz hafta gerçekten iyi bir başlangıç yaptı. 7,11 reyting aldı ve takipçisine 2,13 puan fark attı. Dizide Zeyno(Zeynep) karakterinin ayrılacağı biliniyordu ancak bir vurulma sahnesi ile olacağı kimsenin aklına gelmiyordu.


25 Eylül 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları-İsimsizler Tahtı Geri mi Alacak?


26 Eylül Salı reytingleri öncesinde; Hızır’ın elini eteğini İstanbul’dan çekmesi aslında bu işin ip ucunu vermişti. Hızır İstanbul’a nasıl dönebilirdi. Ancak Aslan’ın yuvasına çomak sokarsanız aslanı üzerinize salmış olursunuz. İşte böylede Hızır’ı masaya getirecek olan şey ailesini üzerinden bir tehdit algılaması olacaktı. Ve onu da geçtiğimiz bölümde senaristler ve yönetmen çok iyi yaptı. Bu taktik dizi sektöründe olması gereken bir şeydir. İzleyicide şok etkisi yapacak bir sahne ile hedef kitleyi ekranlara kilitlemek. Ne diyelim Eşkıya’nın mutfak arkası bu konuda çok iyi. Kolay kolay zirveyi vermeyecek gibi.


Günlük Reyting Sonuçları >>>Tıkla<<<


Peki Dolunay dizisi 26 Eylül Salı reyting sonucunda ne yapacak? Dolunay bir yaz dizisi olarak ekranlara geldi. Sezon dizilerinin tatil yaptığı dönemde hani derlerya izlemek için izlendi. Ancak daha sonra sevildi ve yeni sezon onayını da almış oldu. Bence Dolunay ve Tutsak rekabeti Salı gününe damga vuracak. Eşkıya şimdilik bu rekabetin dışında kalacaktır. 26 Eylül Salı reyting sonuçları bakalım nasıl bir resimle karşımıza gelecek.

26 Eylül 2017 Salı Reyting Sonuçları

Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberimiz güncellenecektir. Sizler de favori diziniz hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.