24 Eylül 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları-Çukur’dan Bir Tokat Daha mı!


Güncelleme: 25 Eylül 2018 : 11:00
0

Haftanın en zorlu günü PAzartesi’den yine merhaba. 24 Eylül 2018 Pazartesi günü yine diziler reyting sonuçlarında zirveyi almak için yarışacaklar. 5 dizi bugün zirve yarışı için mücadele edecek. Bakalım Çukur’un açık ara birinciliği yine gelecek mi?

Geçtiğimiz sezonda Söz ve Çukur arasında bir rekabet vardı. Totalde Söz zirveyi alırken diğer 2 kategoride ise Çukur zirveyi alırdı. Ancak bu sezon Çukur çok iddialı başladı ve her 3 kategoride de zirvenin sahibi oldu. Bakalım bu performans devam edecek mi, yoksa Söz arkadan bir atak yapacak mı?

24 Eylül Pazartesi hangi diziler ekranlara gelecek? Show TV’de Çukur, Star Tv’de Söz, Trt Ege’nin Hamsisi, Kanal D’de Koca Koca Yalanlar ve Fox Tv’de Yasak Elma. Toplamda 5 dizi zirveyi almak için kıyasıya mücadele edecek. Peki Pazartesi gününde final yapacak dizi var mı?

Gelen bilgilere göre Koca Koca Yalanlar gün değişikliği kararı almış. Tabi kolay değil, Pazartesi günü Çukur, Söz ve Yasak Elma dizileri gibi belli bir izleyici kitlesine sahip yapımlarla mücadele etmek. 24 Eylül 2018 reyting sonuçları bu anlamda çok önemli. Çünkü bazı diziler final yapma riski ile karşı karşıya kalacak. Ya da gün değiştirecekler. Gerçi gün değiştirmekte bir nevi final kararının habercisidir.

Çukur 2. sezona çok iyi reyting sonuçları ile başladı. Söz ise biraz daha sönük kaldı. Totalde ve AB’de 2. sırada yer alan Söz dizisi ABC1’de 3. sırada yer aldı. Geçtiğimiz sezon Söz, Totalde 1.olur diğer kategorilerde de birincliği aldığı olurdu. Bakalım önümüzdeki haftalar nasıl bir sonuç ortaya çıkacak.

24 Eylül Pazartesi reyting sonuçları 25 Eylül Salı günü açıklanacak ve tüm meraklar giderilecek. Çukur büyük ihtimal yine her 3 kategoride de liderliği alacak. Onu Söz izlerken devamında ise Yasak Elma gelecek. Diğer 2 dizi ise ya final yapacak ya da gün değiştirmek zorunda kalacak.

24 Eylül 2018 PAzartesi Reyting Sonuçları

Total’de “Çukur” 8.39 reytingle birinci, Söz ikinci, Yasak Elma 4., AB’de ise Çukur 10.98 reytingle birinci, Söz 3. ve Yasak Elma ise 6. sırada yer almış. İşte sonuçlar…