22 Temmuz 2018 Pazar Reyting Sonuçları Elimi Bırakma İzlendi mi?


Güncelleme: 22 Temmuz 2018 : 10:52
0

Yaz sezonunun iddialı yapımlarından bir dizi Daha bugün itibariyle yayın hayatına başladı.  TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan elimi bırakma dizisi ilk günden reyting zirvesinde nasıl bir sonuç ortaya çıkardı?  Başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz’un paylaştığı iddialı yapım Elimi Bırakma pazar gününün zirvesine taht kurdu mu?

hemen hemen aynı olayları yaşayıp hayatlarında kötü bir tecrübe oluşan  Azra ve Cenk’in hayat hikayeleri ekranlara geliyor. bir gecede hayatları mahvolan Azra ve Cenk in yollarının kesişmesiyle hikaye başlıyor. Aile bağlarının önemine vurgu yapan Elimi Bırakma dizisi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken yapımlardan birisi.

Hayatında her ne olursa olsun”yine de geriye dönüp seni bekleyen bir ailenin olmasını bilmek iyi bir şey” mesajı ile ekranlara gelen Elimi Bırakma Pazar günlerinin sevilen dizileri arasına girmek için mücadele verecek. Elbette verilen mücadelede reyting oranları çok önem taşımakta. Nasıl bir reyting sonucu ile karşı karşıya gelecek, yeni sezon onayı alacak mı, yoksa yaz ayı içerisinde final yaparak ekranlara veda mı edecek. Şuan için net bir şey söylemek için erken.

İlk bölüm reyting çok önemli olduğu için 22 Temmuz pazar reyting sonuçları da bu anlamda dizi için de önemli.  22 Temmuz 2018 reyting sonuçları Elimi Bırakma için bir milad mı olacak. resmi sonuçlar açıklandığında 22 Temmuz reyting sonuçları haberimize eklenecektir.  Elimi bırakma dizisinin ilk bölümünü izlediniz mi? Nasıl bir diziydi, tutar mı, izlenir mi yorumlarınızı bekliyoruz.

22 Temmuz pazar reyting sonuçları (Total-AB-ABC1)

[mavitext]Elimi Bırakma Dizisi Tuttu mu İzlendi mi Reytingleri Nasıl? için tıklayınız[/mavitext]