22 Eylül 2017 Cuma Reyting Sonuçları! Arka Sokaklar, Şevkat Yerimdar, Kalp Atışı


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:05
1

22 Eylül 2017 cuma reyting sonuçları en merak edilen haberler arasında yerini koruyor. Haftanın belkide en çekişmeli günlerinden birisi. Komedi dalında zirveden inmeye niyeti olmayan Şevkat Yerimdar, ekranların eskimeyen dizisi Arka Sokaklar ve her bölümde tansiyonu tavan yaptıran Kalp Atışı. Bakalım 22 Eylül Cuma reyting sonuçları galibi kim!

Geçtiğimiz hafta reyting oranlarına baktığımızda karşımıza çıkan tablo tam bir belirsizlik. Şevkat Yerimdar geçtiğimiz hafta zirvedeydi ancak yeri elbette sabit değil. Arka Sokaklar sezonun başında. Her an değişiklikler olabilir, hikayede ilgi çeken birgelişme veya bir ölüm haberi gelebilir. Kalp Atışı desek çiçeği burnunda bir dizi ama bir birinden ilginç ameliyat sahneleri ile izleyenleri ekranlara kilitleyen bir dizi.

Yani anlayacağınız hiçte kolay bir gün değil Cuma günü. Şunu da söylemeden edemeyecem, 22 Eylül 2017 Cuma reyting sonuçları akabinde veya sonraki haftalarda bu üç diziden birisi mutlaka gün değişikliği kararı alacaktır. Bu bilgiyi de buraya not edelim şimdilik.


21 Eylül 2017 Perşembe Reytingleri İşte Zirvenin Sahibi


22 Eylül 2017 Cuma Reyting Sonuçları

22 Eylül 2017 Cuma reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Ancak sizlere bir nevi fikir vermesi açısından geçtiğimiz hafta Cuma gününün sonuçlarını paylaşıyoruz. Günün galibini en kısa zamanda haberimize ekleyip günlük reyting analizimizi de yazımıza ekleyecez. Bizi takipte kalın. İşte geçtiğimiz haftanın izlenme oranları.

Diğer günlere ait reyting sonuçlarını ve analizlerini görmek ve kıyasıya rekabet yarışını yakından incelemek için sitemizin reyting bölümünü inceleyebilirsiniz.

22 Eylül Reyting Sonuçları-Aşk ve Mavi “Ben Geldim Çekilin” Dedi.

1 YORUM

Comments are closed.