21 Nisan 2018 Cumartesi Reyting sonuçları-İnsanlık Suçu’ndan Atak var?


Güncelleme: 22 Nisan 2018 : 11:09
1

5 Dizinin reyting rekabetinde yarıştığı 21 Nisan Cumartesi günü hangi dizi daha ok izlendi merak edilen konulardandı. Özellikle TV ve dizilerle yakından ilgilenen fanlar reyting sonuçlarına özellikle ilgili duyuyorlar. Hangi dizi reytinglerde çakıldı, hangi dizi puan arttıdı, hangi dizi final yapacak veya gün değiştirecek. Tüm bu soruların cevapları reytinglere bağlı.

Bu anlamda 21 Nisan 2018 cumartesi günü ekranlara gelen diziler reytinglerde kaçıncı oldu. İşte 21 Nisan cumartesi reyting sonuçları. Survivor yine her 3 kategoride de liderliği aldı. Total, AB ve ABC1 de sırası ile 8,30- 9,66- 8,94 alan Survivor tüm kategorilerde birinciliğe oturdu. Survivor Total’de Yeni Gelin takip ederken aldığı 5,27 reyting puanı ile 2. sırada yer aldı.

Survivor’ın hemen ardında AB ve ABC1 kategorilerinde İnsanlık Suçu vardı. İnsanlık Suçu AB ve ABC1’de sırası ile 4,65- 4,29 reyting oranına sahip oldu. Tabi İnsanlık Suçu’nun bu yükselişinde Fazilet Hanım ve Kızlarının yayınlanmaması etkili oldu. Fazilet Hanım dizisinin yeni bölümü haftaya ekranlara gelecek. 21 Nisan Cumartesi gününe ait reyting sonuçlarını aşağıdaki Galeriden takip edebilirsiniz.

[kirmizitext]22 Nisan 2018 Pazar Yayın Akışı-Kanal Listesi Hangi Diziler Var? için Tıklayınız[/kirmizitext]

21 Nisan 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları

1 YORUM

  1. cok sevdims isanlik sucu cok beyenilmis bi diziydi zizden isteyim cemal sunayi gukandan alsin suna gukanna evlenmis olsada cemalin gukandan geri almasini istiyorus sekiz bulumde cemalle suna bir birine cok yyakisiyor gukanna suna yakismiyor cemal sunayi hak ediyor zizde bir isteyim var isanlik sucu dizisi 8kiz bulumde vinal yapmasin

Comments are closed.