21 Mart 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları-Diriliş mi Sen Anlat Karadeniz mi?


Güncelleme: 21 Mart 2018 : 16:47
0

Yine bir Diriliş ve Sen Anlat Karadeniz rekabetinin yaşandığı Çarşamba gününden merhaba. 21 Mart günü ekranlara gelecek olan Diriliş ve Sen Anlat Karadeniz Çarşamba gününün en çok izlenen dizisi olmak için reyting sonuçlarına etki etmeye çalışacaklar. Totalin galibi Sen Anlat Karadeniz ile AB ve ABC1 kategorilerinin galibi Diriliş Ertuğrul arasındaki çekişme bu haftaya da damga vuracak gibi. Bakalım 21 Mart Çarşamba reyting sonuçları nasıl bir resimle karşımıza çıkacak.

21 Mart 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Sen Anlat Karadeniz, hızlı başladığı ekran macerasında şuan da sadece Total’de zirveyi elinde tutmakta. Diğer kategorilerde kazandığı liderliği Diriliş’e kaptırdı. Şuan için hemen Diriliş’in peşinde 2. Sırada olan Sen Anlat Karadeniz reyting farkını da açmış oldu. Yakın bir zamanda Total’i kaybetmesi zor olsa da uzun vade de yerini ya Diriliş’e ya da başka bir projeye kaptırabilir. Dizi ile ilgili eleştiriler artarak devam ediyor. İlk bölümlerde verdiği heyecanı ne yazıkki kaybettiği yönünde yapılan yorumlar giderek artıyor.

Diriliş ise kemikleşmiş izleyici kitlesi ile yine en çok izlenmen yapımlardan birisi ve reklam gelirlerinden aldığı yüksek pay ile kalitesini de göstermekte. İlk zamanlarda Sen Anlat K.’e kaptırdığı zirveyi şuan geri almış durumda. Sadece Total’de 2. Sırada olan dizi heyecan ve aksiyonu yüksek tuttuğu müddetçe bu kategoriyi de alacaktır. 21 mart Çarşamba günü her  iki dizi için olmasa da Sen Anlat Karadeniz için dönüm noktası olabilir. Reyting sonuçlarına etki edecek bir bölümle dizi severleri ekranlara kilitleyecek mi hep beraber göreceğiz.

[mavitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI için Tıklayınız[/mavitext]