2018 Yılının En Çok İzlenen Türk Dizileri – 2018 Yılının En İyi Dizilerini Seçiyoruz!


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 12:42
1

Yılın sonlarına doğru geldiğimizde “2018 Yılının Enleri” konseptinde 2018 Yılının En İyi Türk Dizilerini seçiyoruz. 2018 yılı boyunca televizyon ekranlarında birçok dizi boy gösterdi. Kimisi çok sevildi, kimisi 2 bölüm sonra final oldu ve ekranlara veda etti. Ancak öyle diziler var ki, akıllardan asla silinmeyecek.

2018 Yılının En İyi Türk Dizileri

2018 yılında asla ama asla akıllardan çıkmayacak diziler ekranlardaki boy gösterdi. 2018 yılında en çok izlenen, sosyal medyada en çok konuşulan dizleri sizler için listeledik.. Bu listeyi de sizlerin oylamasına sunuyoruz en iyi diziyi siz seçeceksiniz! Hadi dizine oy ver ve listede yukarı taşı! (Dikkat: Oylama listemiz yazının sonunda yer almaktadır!)

En Çok İzlenen Türk Dizileri 2018

ERKENCİ KUŞ

2018 Yılının En İyi Türk Dizileri

2018’in yaz dizileri arasında TV ekranlarına en fazla tutunabilen ve ciddi bir hayran kitlesi olan Erkenci Kuş dizisi kesinlikle 2018 yılının en iyi dizilerinden biri. Baş rollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’ in oynadığı dizide ikilinin kimyası o kadar güzel tuttu ki. Erkenci Kuş dizisi hala devam etmektedir.

KADIN

2018 Yılının En İyi Türk Dizileri

Her Salı akşamları adeta kendi rekorunu kıran Kadın dizisi, eşinin öldüğünü zanneden ve yaşam şartlarının çok altında olan hasta bir kadının çocukları ile hayata tutunuşunu konu almaktadır. Hem heyecanlandıran, hem duygulandıran hem de güldüren dizinin başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman yer alıyor.

BİZİM HİKAYE

2018 Yılının En İyi Türk Dizileri

2018 yılının en sevilen ve güldüren dizilerinden biri de Bizim Hikaye’ dir. Başrollerinde Burak Deniz, Hazal Kaya, Reha Özcan ve Nesrin Cavadzade olan dizi aslında yabancı dizisi olan Shameless’ın Türk versiyonudur. Ancak dizi bir süre sonra kendi yörüngesinde değişip, daha özgün bir hal almıştır. Kardeşlerinin bakımı için gençliğini veren Filiz’in hayatına Barış girer ve aniden her şey değişir.

YASAK ELMA

2018 Yılının En İyi Türk Dizileri

Her ne kadar yaz aylarında dizi setinde bir problem yaşansa da, Yasak Elma 2018 yılında oyuncu kadrosunu aynı tutarak Tv ekranlarına tutunmayı başardı. Baş rollerini Eda Ece, Şevval Sam, Onur Tuna ve Talat Bulut’un paylaştığı dizi her Pazartesi akşamlarında Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER

2018 Yılının En İyi Türk Dizileri

Her ne kadar senaryonun gidişatı sebebi ile fazlasıyla tepki çekse de Ufak Tefek Cinayetler, 2018 yılının en iyi dizilerinden biri olmayı başardı. Baş rollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Mert Fırat’ın paylaştığı dizi, Sarmaşık adındaki zengin bir sitedeki, entrikaları konu alıyor.

ÇUKUR

2018 Yılının En İyi Türk Dizileri

En çok reyting alan dizilerden biri olan Çukur da 2018 yılının en iyi Türk dizilerinden biriydi. Baş rollerini Erkan Kolçak Köstendil, Dilan Çiçek Deniz, Alperen Duymaz, Kubilay Aka ve Aras Bulut İynemli paylaşıyor.

SÖZ

2018 Yılının En İyi Türk Dizileri

Ekranların en sevilen dizilerinden birisi de Söz dizisidir. Baş rollerinde Tolga Sarıtaş, Eren Vurdam, Meriç Aldan, Aybüke Pusat’ın paylaştığı Söz dizisi Türk askerinin kahramanlığını konu alıyor.

Fİ- Çİ

2018 Yılının En İyi Türk Dizileri

Her ne kadar seri tamamlanamasa da Fi- Çi serisi de 2018 yılının en iyi dizilerinden birisi. Puhu TV’de yayınlanan internet dizilerinin başı olan Fi dizisinin baş rollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

Dönem dizilerini ve Asmalı Konak benzeri dizileri seven seyircilerin müptelası olduğu Bir Zamanlar Çukurova, 1970’li yılların Adana’sına götürdü bizleri. Kader İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki genci Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin hikayesinin anlatıldığı dizi Perşembe günlerinin en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Kadrosunda ki; Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş gibi onlarca yapımda oynamış başarılı oyuncuların bu dizinin bu kadar çok izlenmesinde ki en büyük etkenlerden olduğunu da belirtelim.

SEN ANLAT KARADENİZ

Geçmişte para karşılığı satılmış bir çocuk gelin olan Nefes ve oğlu Yiğit’in hikâyesinin anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav yer alıyor. Dizinin senaryosu ise Sinegraf senaryo grubu tarafından kaleme alındı. Trabzon’un eşsiz doğasıyla süslenen dizi; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL

Diriliş Ertuğrul, tüm zamanların en çok izlenen Türk dizisi olmaya aday dizilerimizden biri. Çarşamba günü reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan Diriliş Ertuğrul’a Ertuğrul Bey’in oğullarının da dahil olmasıyla dizi biraz daha hareketlendi. Çok merak edilen ve herkesin ilgiyle izlediği Ertuğrul Bey’in küçük oğlu Osman, kahramanlıklarına devam ederken Diriliş Ertuğrul’da zirvedeki yerini sağlamlaştırıyor.



Sizce 2018 Yılında İzlediğimiz Dizilerden En İyisi Hangisi? En İyi Türk Dizileri listesinde zirvede hangi dizi yer almalı? Hemen aşağıdaki listeden dizine oy ver ve listede üst sıralara taşı!

Aşağıdaki anketten sevdiğiniz diziye oy vererek listede yukarı taşıyabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.