2018′ in En İyi Kore Dizileri – Kore Dizi Önerileri


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 03:17
0

Kore dizisi severler bu haber tam size göre… 2018 yazına damgasını vuran; romantik, entrika dolu dizileri sizleri için derledik. İşte 2018 yazına damga vuran kore dizileri…

ARE YOU HUMAN TOO?

KONU: Fantastik, Teknoloji, Komedi, Romantik

Dolandırıcılık yapılması için üretilen robatları konu alan dizi de Seo Kang Joon, Namshin III adlı yakışıklı robotu canlandırıyor. İnsanı duygulara sahip olan bu robotun başından geçen olaylar fantatik bir dille anlatılıyor.

RİCH MAN, POOR WOMAN

KONU: Romantik, Komedi

Lee Yoo Chan bilişim teknolojisine sahip bir şirket yönetmektedir. Kibirli olan Lee Yoo’un aslında ciddi bir sağlık sorunu vardır.  Yüz körü hastası olduğundan insanlara pek güvenmez. Ancak yıllar önce hayal meyal hatırladığı sevgilisini aramaktadır. Lee Yoo daha sonra Bo Ra ile tanışır ve hayatı tamamen değişir.

WHY SECRETARY KİM?

KONU: Romantik, Komedi

Lee Young Joon’un ailesinin ikinci varisi olmasına rağmen şirketi kendisi yönetir. 9 yıldır kendisinin sekreterliğini yapan Kim Mi So aniden işi bırakmaya karar verince, Young joon’un hayatı değişir. Aynı zamanda geçmişe dair bazı sıralarda ortaya çıkmaya başlar.

THE UNDATEABLES

KONU: Romantik, Komedi

Hayatlarını aşk odaklı yaşayan Namgoong ve Hwang Jung Eum’ın aralardında geçen romantik ilişkiden bahseder.

THE GREAT SEDUCER

KONU: Romantik, Dram, Komedi

Başrol oyuncusu Shi Hyun hayatını bahse koyarak Tae Hee ile sevgili olmaya çalışır. Tae Hee annesinin babsını bir adam için bıraktığından aşka inancı olmayan bir kadındır fakat Shi Hyun’da onu etkileyen bir şey var. Gizem dram romantik bir şekilde ilerleyen dizi sizi kısa sürede etkisi altına alacaktır.

HADİ YİYELİM

Goo Dae Young geçmişte yaşadığı bir travma yüzünden büyük çöküş yaşamıştır. Onun en büyük destekçisi Lee Ji Woo olur.

WİTCH’S LOVE 

Cadılar nerede yaşar? Aramızdaki cadılar kimler? Cadılar aşık olur mu? Cho Hong korenin en meşhur yemek restoranında kuryede çalışıyor ve o bir cadı… Güzellerin ve yakışıklıların dolu olduğu bu diziye bayılacaksınız…

SADECE AMA SEVENTEEN 

30 yaşında bekar olan Gong Woo Jin 13 yıl önce yaşadığuı sıkıntılar nedeniyle ilişki kurmada ve birine aşık olmada hep başarısız olmuştur. Woo Seo ise 17 yaşında girdiği komadan 30 yaşında çıkmıştır fakat zihni 17 yaşında kalmıştır.

İlgili: Aralık Ayının Kore Dizi Rehberi