2018-2019 Yeni Sezonda Başlayacak Diziler Tamamı


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 22:25
2

Televizyon ekranlarında heyecanla beklenen programların yarışmaların yanında dizilerinde yeri yadsınamayacak kadar büyük. Star tv de 2018-2019 başlayacak yaz dizileri, 2018-2019 yaz sezonu fox tv dizileri, 2018-2019 yaz sezonu Star tv dizileri, 2018 2019 Atv yeni diziler, Yaz sezonu sHow tv dizileri kendi aralarında reyting yarışına girecek. 2018 2019 da yaz sezonu hangi kanalda hangi dizi var?

Kadrosunda Eda Ece, Onur Tuna, Sevda Erginci, Şevval Sam ve Talat Bulut gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizisi ekranlarda yerini almaya başladı. Fox tv 2018- 2019 yaz sezonu dizileri için can hıraş bir hazırlık var. Fox tv ekranlarında bir çok dizi final kararı alırken bunların yerini dolduracak yeni dizilerin başlayacağı gelen haberler arasında. 2018-2019 yeni sezonda başlayacak dizilerle ilgili merak edilenler arasında oyuncu kadrosu ve senaryosu dışında nerede çekildikleri yer aldı.

[kirmizitext]Yasak Elma Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede için tıkla[/kirmizitext]

Dram ve asker dizilerinin ardından komedi dizileri de son zamanlarda oldukça beğeniliyor. Süreç Film komedi tarzı olan Meleklerin Aşkı dizisini ekrana getirmek için kolları sıvadı. Çekimleri uzun süredir devam eden dizinin yeni sezona bomba gibi gireceği bekleniyor. Meleklerin Aşkı dizisi oyuncu kadrosu ile ilgili bilgiler sitemizde mevcuttur.

Show Tv’nin yeni başlayacak dizileri: Çarpışma 

[kirmizitext]Meleklerin Aşkı Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Can Kırıkları dizisi NTC Medya imzası taşıyarak Atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin oyuncu seçimlerinde gösterilen titizlik göz dolduruyor.Can Kırıkları dizisinin çekimleri de bir o kadar titizlikle yürütülüyor. 2018-2019 Yeni başlayan dizilerin nerede çekildiği, set adresleri merak edilmiştir. Bizde sizler için Atv’nin yeni projesi Can Kırıkları dizisi haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz. Nerede çekiliyor bilgi almak sterseniz aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

[kirmizitext]Can Kırıkları Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Gitmek İster Misiniz? < tıklayınız[/kirmizitext]

PuhuTv fi dizisinden sonra şimdi de yepyeni bir projeye daha imza attı. Dijital platformda izleyiciyle buluşması planlanan Dip dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dip dizisinde dair pek çok soru yanıt ararken oyuncu kadrosu ve karakterleriyle tanışmak için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dip dizisi nerede çekiliyor sorusunun detaylı yanıtı aşağıdaki linkte sizler için derlenmiştir. Fox Tv yeni dizisi: Vurgun

[kirmizitext]Dip Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede < tıklayınız[/kirmizitext]

Tılsımlı Gömlek dizisi 2018- 2019 da yaz sezonunda ekranlara gelecek. Büyük yankı yapacak dizi için cast çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde İçerde dizisinde seyircinin gözdesi olmayı başaran Çağatay Ulusoy başrol erkek oyuncu olacağı söyleniyor. Çekimleri devam eden dizinin setine gitmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.  Şahin Tepesi yeni sezonda atv ekranlarında olacak.

[kirmizitext]Tılsımlı Gömlek Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidiliyor <<< Ayrıntılar için Tıkla[/kirmizitext]

TİMS&B yapım tarafından 2018 sezonu için bir yeni dizi projesi ekranlara geliyor. Projeyle ilgili detaylar günden güne ortaya çıkarken dizinin oyuncu kadrosu senaryosu ve müzikleri herkes tarafından heyecanla beklenir oldu. Diziseverler Gülperi dizisi nerede çekiliyor, dizi seti çekim yeri neresi soruları için sitemizi takip etmeye devam edin.

[kirmizitext]Gülperi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Çekim Yeri [/kirmizitext]

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2018-2019 da atv ekranlarının vazgeçilmezleri arasına girmeye kararlı. Eski sezonda final yapan dizilerin akabinde ekranlara merhaba diyen Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları titizlikle seçiliyor. Uzun uğraşlar sonunda kadrosunu tamamlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi konusuda akıllarında soru işareti bıraktı? Yeni sezon dizileri arasına giren Bir Zamanlar Çukurova dizisi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

B[kirmizitext]ir Zamanlar Çukurova Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Gezilesi Görülesi Yerler [/kirmizitext]

MF Yapım, 2018-2019  sezonu için başarılı bir diziyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. Tehlikeli Karım adıyla bile dikkat çekmeyi başarmışken dizinin romantik komedi mi aksiyon türünde mi olacak henüz açıklanmasa da izleyicilerin gözü üzerinde.. Dizinin avantajı ise başrolün de Gonca Vuslateri’nin yer alacak olması. Tehlikeli Karım, yetenekli oyuncularıyla sezona 1-0 önde başlayacak gibi duruyor.

[kirmizitext]Tehlikeli Karım Nerede Çekiliyor? Çekim Yeri Nerede[/kirmizitext]

 2018-2019 Yeni Dizilerin diğerleri ise aşağıdadır

Boğaziçi Rapsodisi için >> Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Hangi Şehirde

Masum Değiliz için >> Masum Değiliz Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede

8.Gün Dizisi İçin >> 8.Gün Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Kurtlar Vadisi Kaos >>> 2018 Kurtlar Vadisi Kaos Nerede Çekiliyor? Hangi Ülkede

Mehmed Bir Cihan FatihiMehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Set Nerede Kurulmuştur

Bu Şehrin Çocukları >> Bu Şehrin Çocukları Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede

Avlu Dizisi >>>Avlu Dizisi Nerede Çekiliyor? Hapishane Nerede

Mevlana >>> Mevlana Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede

2018-2019 yeni başlayacak dizilerden en çok hangisini beğendiğinizi yorum kısmına dizinin ismin yazarak paylaşım yapabilirsiniz.

Bir Deli Rüzgar (Fox)

Bir Zamanlar Çukurova (Atv)

Can Kırıkları (Atv)

Gülperi (Show TV)

Hakan: Muhafız (Netflix)

Bartu Ben (Blu TV)

Keşke Hiç Büyümeseydik (Show TV)

Koca Koca Yalanlar (Kanal D)

Mükemmel Hata (belli değil)

Nefes Nefese (Star TV)

Yıllar Sonra (Atv)

Yaşamayanlar (Blu TV)

Comments are closed.