2017 Ramazan Bayramında Hangi Diziler Yayınlanmayacak?


Güncelleme: 18 Haziran 2017 : 21:40
0

Bildiğiniz gibi kanallar Ramazan Bayramında farklı programlar ile izleyicilerini karşılarken bazı programlar ise rutin yayın akışlarına devam etmektedir. Peki 2017 yılı Ramazan Bayramı süresince hangi kanalda hangi diziler oynayacak hangileri oynamayacak?

2017 yılı itibari ile Ramazan Bayramının ilk günü 25 Haziran Pazardır. 3 gün sürecek olan bayram tatili 27 Haziran Salı günü 3. Günde bitmektedir. Bu 3 günlük süre içerisinde kanallarında kendilerine göre belli bir program akışı olmaktadır.

Bazı kanallar rutin yayın akışlarını devam ettirirken bazıları ise farklı bir konseptle izleyicilerinin karşılarına çıkmaktadır. Bu sene hangi kanal nasıl bir yayın akışı ile izleyicisi ile buluşacak. İşte detaylar.

Öncelikle kanalların rutin yayın akışları içerisindeki dizilerine bakalım. 25 Haziran Pazar günü normalde Seni Kimler Aldı(Atv) ve Türk Malı(Star Tv) dizileri ekranlara gelmekteydi. Tabi bayram dolayısı ile bu dizilerin olup olmayacağı belli değil.

26 Haziran Pazartesi günü ekranlara gelecek olan diziler şu şekilde; Show Tv’de İçerde, Kanal D’de İsimsizler ve Star Tv’de Söz dizisi ekranlara gelmesi gerekiyor. Tabi bayram dolayısı ile hangi dizilerin yayınlanıp yayınlanmayacağı ise şuan netlik kazanmadı.

27 Haziran Salı günü ise Anne dizisi ile Muhteşem Yüzyıl dizileri ekranlarda olması beklenmekte. Tabi diğer taraftan yayınlanmayacağı kesinleşen diziler sezon finali yada final yapmış diziler. Peki o diziler hangileri.

Sezon finali yapan yada final yaparak ekranlardan uzaklaşan diziler şu şekilde. Cumartesi;  Fazilet Hanım ve Kızları(Sezon Finali), Kalbimdeki Deniz(Sezon Finali),  Yeni Gelin(Sezon Finali) dizileri sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Yani 24 Haziran Cumartesi günü arefe günü yayınlanmayacaklar.

Pazar Günü; Bodrum Masalı(Sezon Finali), Lise Devriyesi(Final), Savaşçı(Sezon Finali) dizileri 25 Haziran Pazar günü ekranlara gelmeyecek.

26 Haziran Pazartesi Günü; Kırgın Çiçekler (Sezon Finali) ekranlara gelmezken 27 Haziran Salı günü ise sezon finali yada final yapan bir dizi bulunmamakta.

Konu ile ilgili bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.