2017 Bedelli Askerlik Çıkacak mı? Resmi Açıklama Geldi mi?


Güncelleme: 10 Eylül 2017 : 01:37
1

Bedelli askerlikle ile ilgili yine bir tartışma başladı. ÖZellikle askerlik çağına gelmiş gençlerin ilgi alanına giren bu husus hakkında resmi bir açıklama geldi mi? 2017 Bedelli Askerlik Çıkacak mı?

Savunma Bakanı Fikri Işıktan bir açıklama geldi. Belki onbinlerce genci ilgilendiren bedelli askerlik açıklaması birinci ağızdan geldi.

Bakan Fikri Işık yaptığı açıklamada ‘Terörle hem sınırlarımız içinde hem de sınırlarımız dışında azim ve kararlılıkla mücadele ederken böyle bir uygulamanın gündemimizde olması beklenemez. Şu an gündemimizde böyle bir şey yok zaten Genelkurmay Başkanlığımızın da böyle bir talebi yok” dedi. Yani son zamanlarda sosyal medyayı sallayan bedelli askerlik açıklamaları yine boş çıktı.

Başbakan Binali Yıldırım’ında konu ile ilgili yaptığı açıklamada “gündemimizde yok” demesi çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını gösterdi. Bakalım önümüzdeki günlerde nasıl bir gelişme olacak.

1 YORUM

  1. BİMER ve CİMER’den talep etmeye devam… Ülkenin en zor dönemlerinde bedelli çıktı da, siyasilerin kaçı çıkıp da o şerefli üniformayı giyin dedi, kaçı çıkıp da asker lazım dedi. Geçtiğimiz yıl Başkanlık referandumundan önce bedelli askerlik hakkında daha ılımlı konuşuluyordu, şimdi ne oldu da bir seferde kestirilip atılıyor bu konu. Seçimden önce başka, sonra başka. Bedelli askerlik ihtiyaçtır. Bekleyen için de, devlet için de ihtiyaçtır. Bimer ve Cimer’den bedelli askerlik taleplerini iletmeye devam edelim.

Comments are closed.