2 Kasım 2017 Perşembe Reyting Sonuçları ve Analizi-Bizim Hikaye’den Zirve Keyfi!


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:50
0

Yüz Yüze, Ver Elini Aşk, Siyah İnci, Kanatsız Kuşlar ve Bizim Hikaye’nin zirve yarışı yaptığı 2 Kasım 2017 Perşembe reyting sonuçları ve analizleri sizler için haberimizde. 2 kasım Perşembe günü yine Bizim Hikaye ve Kanatsız Kuşlar’ın rekabetine sahne olacak. Yine güçlü yapımların zirveyi kapmak için kıyasıya mücadelesine tanıklık edicez. 2 kasım Perşembe günkü yapımların geçtiğimiz haftaki reyting sonuçlarına bir göz atalım.

Geçtiğimiz hafta Bizim Hikaye AB ve ABC-1’de zirveyi kaptırmadı ancak Kanatsız Kuşlar ve Siyah İnci’nin de nefesini ensesinde hissetti. Gerçekten müthiş bir rekabete sahne olan bir perşembe izliyoruz. Total’de Kanatsız Kuşlar’ın liderliği sözkonusu iken AB ve ABC-1 Bizim Hikaye’nin birinciliği gözlerden kaçmadı. Tabi bu galibiyetler kolay kolay gelmedi. Her iki yapım birbirleri ile kıyasıya rekabet ederken onları zorlayan Siyah İnci’yi gözardı etmemek lazım. İlk üç Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar ve Siyah İnci arasında paylaşılıyor. Ve reyting puanlarının birbirlerine yakın olduğunu da söylemekte yarar var.


GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<<Tıkla


Diğer yapımlara gelirsek, final yapacak bir dizi var mı? Hangi dizi final yapma riski ile karşı karşıya? 8,13,15. sıralarda yer alan Ver Elini Aşk büyük ihtimal final yapacak gibi. Yüz Yüze dizisi ile Total’de 22, AB’de 19 ve ABC-1’de ise 20. sırada yer aldı. Star Tv’nin günlük dizisi olan Adını Sen Koy’un arkasında kaldı.

Tabir-i diğer ile Yüz Yüze ve Ver Elini Aşk final yapmanın eşiğinde değil kapısından giriyorlar bile. 2 Kasım Perşembe reyting sonuçları kanal ve yapım şirketleri için artık karar aşaması olacaktır. Bu da yeni dizilerin geleceğine işaret. bakalım 2 dizinin final yapması ile hangi diziler reyting rekabetine katılacak?

2 Kasım 2017 Perşembe Reyting Sonuçları

Total

AB

ABC-1