2 Ekim 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları-Söz mü Kırgın Çiçekler mi?


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 11:12
0

2 Ekim reyting savaşının galibi kim oldu? İsimsizler, Kayıt Dışı, Kırgın Çiçekler ve Söz’ün yarıştığı 2 Ekim 2017 Pazartesi reyting sonuçları ve analizi sizler için sitemizde.

Fatih ve ekibinin aksiyon dolu maceraları yine izleyenleri ekranlara kilitledi. Kudret e örgütün yurt dışına yapacakları büyük çaplı sevkiyat için Kurmay ve Fatih tetiktedir. Örgüt’ün bu iş için çok güvendiği adamlarını dağdan şehre indirmesi işleri karıştırmış ve İsimsizler aksiyon dolu bir bölümle izleyici ile buluşmuştur. Reytinglerde düşüş yaşayan İsimsizler bu düşüşe son vermek için sahneye çıktı.


Tıkla>>>GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI<<<Tıkla


İlk 2 bölümü geride bırakan isimsizler ise geçtiğimiz hafta 3,86 reyting oranı ile 6. Sıradaydı. Bu hafta Ali Kemal’in zor kararlar vereceği bir bölümle ekranlara gelen Kayıt Dışı’nın nasıl bir performans göstereceği merak konusu. Ali Kemal bir yandan Zeynep’i kendine aşık etmeye çalışırken diğer yandan kendi kaçırdığı kuryeyi Ekrem’e teslim etmek zorundadır.

Songül ve Güney arasında kavganın büyüdüğü Kırgın Çiçekler 2 Ekim Pazartesi günü duygu dolu bir sahne ile ekranlara geldi. Meral’in söylediği yalan ortaya çıkarken Ejder ve Macide arasında ki ilişkide ortaya çıkmıştır.Eylül ve Büşra beklenmedik bir tehlike ile karşılaşmışlardır nacak ali Eylül’ü kurtarmak için harekete geçmiştir. 2 Ekim 2017 Pazartesi reyting sonuçları için Kırgın Çiçekler nasıl bir puanla karşımıza çıkacak.

 

Biryanda köyü teröristlerden kurtarmak isteyen Yavuz ve ekbii diğer yanda köyü almak isteyen teröristler. Büyük bir çatışmanın ortasında hayatta kalma mücadelesi veren iki isim; Hafız ve eşi Fatma. Söz dizisi 2 Ekim Pazartesi yayınlanan bölümü ile izlenme oranlarında nasıl bir değişim yaşatacak, hep birlikte görecez.

İşte 2 Ekim 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

2 Ekim  2017 reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimize eklenecektir. Bizi takipte kalın. Sizlerde favori diziniz hakkında düşüncelerini, yorum ve analizlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.