17 Ekim Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Aldı ?


Güncelleme: 17 Ekim 2018 : 10:30
0

Gelinim Mutfakta 17 ekim kim kazandı? Kanal D ekranlarının en çok izlenen, en çok eğlendiren ve en çok altın dağıtan programı Gelinim Mutfakta yine izlemeye değer. 17 ekim kısasıya rekabetin yaşandığı bir gün oldu. Kim kazandı, altınları kim aldı?

16 Ekim’de çekişmeli bir gün geçmişti. Özüm’ün kayinvalidelere yaptığı kek çok konuşulmuştu. Ve günün birincisi Özüm olmuştu ve iddialı olduğunu bir kez daha hatırlatmıştı. Reyhan hanım Yasemin’in resmini masaya koymuştu Ezgi’de alıp onu kayınvalide odasına götürdü. Yere atmadı çünkü oda Yasemin’i seviyordu. Bu gün ise neler yasandi. Kim çeyrek altını kazandı.Haftanın birincisi kim olacak. Bu sorular için hepsi burda.

Fatih Ürek’in renkli sunumuyla ekranlara gelen gelinim mutfakta eğlenceli bir program ve gelin kayınvalide çekişmesi ekranlarda. Yasemin video yolluyor. Ezgi o videodan sonra Yasemin’in çerçevesini kırdı. Başak yeni gelinlerin yaptığı gibi kek getirip sunum nasıl yapılacağını söylüyor. Ezgi ile Başak ezeli düşmandı. Yeni gelinleri yollamak için barış ilan ediyor. Reyhan hanım hala Yasemin’i savunuyor Ezgi bu duruma çok kızıyor.

Özüm video olarak balayı videosunu izletiyor. Ezgi neden düğün olmadığını balayı olduğunu sorup bize hava mi atıyorsun diyor. Ve gergin anlar yaşanacak. Ezgi üzüntüsünden dolayı artık yemek bile yapmak istemiyorum diyor. Ezgi ile Başak yeni gelinleri gönderene kadar barıştıklarini söyledi. Kim çeyrek alacak hep beraber göreceğiz. Reyhan hanım gelini Ezgi’nin başına gül yaprakları döküyor. Gelinler ne olduğuna şaşırıyor. Ezgi kayınvalidesinin şov yaptığını söyledi.