Televizyon ekranların da her hafta yaşanan kıyasıya mücadelenin bu haftaki kazananı Bu haftanın reyting savaşında kazanan  yapımcılığını Osman SINAV’IN üstlendiği  Sen Anlat Karadeniz dizisi oldu. Başrol oyuncuları Ulaş Tuna Aslantepe ve İrem Helvacıoğlu Tahir ve Nefes’in  Karadeniz’in hırçın dalgalarıyla boğuşan aşkının sürükleyici öyküsü bu hafta Nefes  ile Tahir’in evlilik müjdesi ile zirve yarışında rakiplerinin açık ara önüne geçerek  %14.80 reytingi ile zirveye yerleşti.

 Zirvenin En Yakın Takipçisi Kim?

Adana da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasında çekilen  iki gencin çiftlik toprak ve bey olgusunun arasında kalan aşkının anlatıldığı dizi Bir Zamanlar Çukurova yayına girdiği andan itibaren izleyicisi tarafından beğenilen ve her hafta ilgiyle beklenen dizi reyting başarısı oldukça hızlı bir ivme kazandı.Yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı başrollerinde Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış’ın oynadığı perşembe akşamları ekrana gelen  dizi haftanın reyting savaşında  %12. 51 reyting oranı ile zirvenin en yakın takipçisi oldu.

1. Haftanın Üçüncüsü Kadın

Zirve mücadelesinde her hafta  yerini kimseye  kaptırmayan Kadın dizisi bu hafta ilk üçe girerek zirveyi bırakmadı.  Caner Cindoruk ve Özge Özpirinçci’nin başrollerinde oynadığı dizi Bahar’ın tek başına 2 çocukla hayata karşı verdiği mücadelenin yaşam savaşının anlatıldığı her hafta yayımlandığı gün sosyal mecralarda en çok konuşulanlar arasına giriyor.

Fox tv ekranında yayımlanan Salı gecelerin sevilen dizisi Kadın geçen hafta merakla beklenen Sarp’ın  Baharı gördüğü sahne ile  bu hafta acaba Bahar ile  Sarp kavuşması izleyebilir miyiz sorusunu sordurdu izleyiciye. Beklenen olmadıysa da Bahar’ın hastaneden çıkması  Sarp’ın içine düştüğü çıkmazlar,  en çok konuşulan ve izleyicinin sevmediği  karakter olan Şirin’in kendi kazdığı kuyuya düşmesi bu haftaya damga vurdu. Sarpla Bahar kavuşacak mı sorularının cevaplarının her hafta merakla beklendiği dizi izleyicisi tarafında beğeniyle takip ediliyor.

 Çukur DÖRT DÖRTLÜK GELİYOR !

Reytinglerde haftayı Kadın dizisinden arkasında tamamlayan Çukur her hafta olduğu gibi yayımlandığı günü zirvede haftayı 4. sırada tamamladı. Reyting sıralamalarına bakılırsa Çukur  dizisinin takipçileri Çukur evimiz diyerek  her hafta izleyicisinin evine konuk oluyor. Erkan  Kolçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli başrollerinde oynadığı dizi takipçileri tarafından bu haftada tam not aldı.