14 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları! Gülperi mi Arka Sokaklar mı?


Güncelleme: 14 Eylül 2018 : 16:25
0

14 Eylül Cuma günü 2 dizi yayın hayatına başlıyor. Bunlardan birisi Gülperi dizisi diğeri ise yeni sezon startını verecek olan Arka Sokaklar. 14 Eylül 2018 Cuma bu iki dizinin reyting rekabetine tanık olacak. 14 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları, reyting analizleri, oranlar ve dahası haberin devamında.

14 Eylül reytinglerinde toplamda 3 dizi rekabet edecek. Fox Tv’de yaz dizisi olan 4n1k, Kanal D’de 486. Bölümü ile yeni sezona başlayacak olan Arka Sokaklar ve Show Tv’de ise yeni dizi Gülperi. Bu 3 diziye Atv’de ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 1. Bölüm tekrarı ekranlara gelecek. TV8’de ise Dedemin Fişi isimli sinema filmi seyirci ile buluşacak.

[kirmizitext]14 Eylül 2018 Cuma reytingleri[/kirmizitext]ni etkileyecek bir yapım da Bir Zamanlar Çukurova’dır. Dünkü ilk bölümünde oldukça sevilen ve 2. Sırayı kapan dizi Bizim Hikaye’ye reytinglerde yaklaşmayı başarmıştır. Daha ilk bölümden böyle bir performans rakipleri açısından hiçte iyi olmamıştır. Bir Zamanlar Çukurova tekrar bölümü ile bu akşam 14 Eylül Cuma günü yeniden ekranlara gelecek.

Daha çok kişi tarafından izlendikçe sevileceğini düşündüğümüz yapım yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olacaktır. Bakalım bu akşam Gülperi dizisi nasıl bir reyting oranı alacak. Arka Sokaklar gibi güçlü bir yapımın karşısında oldukça zor bir akşam geçireceği kesin.

Günlük Reyting Sonuçları için [kirmizitext]>>> TIKLA[/kirmizitext]

14 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları