11 Ekim Bizim Hikaye Özeti İpuçları 42.Bölüm Neler Olacak


Güncelleme: 5 Ekim 2018 : 00:49
0

Bizim Hikaye de ne olacak? Alkolik bir babaya sahip Filiz, aynı zamanda annesinin yokluğunda 5 de kardeşiyle didinip durmakta. Filiz ailesine sahip çıkmaktan vazgeçer mi? Zor şartlar Filiz’i ailesine bakmaktan, onlar ile ilgilenmekten asla vazgeçmeyecek gibi görünüyor.11 Bizim Hikaye Özeti İpuçları 42.Bölüm Neler Olacak?

Başları dertten kurtulmayan aile üyelerini her bölüm de ayrı heyecanlar beklemektedir. Barış İle Filiz yine karşılaşmışlardır. Hayatları birkez daha aynı yerde kesişen Barış ve Filiz arasında bu kez neler yaşanacak? Barış, Filizin kafasında soru işaretleri oluşturmaya başlıyor. Bir yandan kardeşiyle uğraşan Filiz bu zorlukların da üstesinden gelebilecek mi? Her bölümde olduğu gibi, 11 Bizim Hikaye Özeti İpuçları 42.Bölüm Neler Olacak , güçlü bir kadın olan Filiz bir şekilde problemlerin üstesinden gelecektir.

Filizin iyiliğini düşünen Tülay, Barış’ı Filiz’den uzaklaştırmak istiyorlar. Çiçek ile birlikte bu çabalarına ulaşabilecekler mi ? Filiz bu karmaşadan da kurtulacaktır. Kardeşlerden Rahmet, denizin yaptığı hainlikler ile mücadele ediyor.

Filiz ise bu soralar bir taraftan da kardeşi Rahmet ile uğraşıyor. İlerleyen bölümler de daha da zor günler bekleyen Filiz ve kardeşleri tüm zorluklara göğüs gerecekler. Birlik olmaları gereken bu aile, birbirine sıkıca kenetlenecekler.

11 Bizim Hikaye Özeti İpuçları 42.Bölüm Neler Olacak sizde düşüncelerinizi buradan paylasabilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=ccyeSzC9ldI