10 Numara 5 Yıldız Yarışma Formatı ve Başvuru Şartları Neler?


Güncelleme: 4 Temmuz 2017 : 23:40
3

Ben Bilmem Eşim Bilir programıyla oldukça sevilen ve her geçen gün farklı projelerle hayran kitlesini büyüten ünlü sunucu İlker Ayrık’ın yeni yarışması belli oldu. 10 Numara 5 Yıldız Yarışma Formatı ve Başvuru Şartları Neler?

Fox tv ile anlaşma yaptığı ortaya çıkan İlker Ayrık’ın yaz sezonunda fox’ta olacağını biliniyordu. Fakat programın ismi bilinmiyordu. İlker Ayrık’ın yeni programının ismi 10 NUMARA 5 YILDIZ oldu. Programın Temmuz ayının son haftalarında başlaması planlanıyor. Ve işte merakla beklenen yarışmanın detayları.

Serkan Hışır’ın yönettiği, M. Serdar Fırat ve Serhat Sarı’nın yapımcılığını üstlendiği ve Pervasız Yapım şirketi tarafından projelendirilen yarışma programı 10 Numara 5 Yıldız Reyhan Tüysüz’ün koordinatörlüğünde ve İlker Ayrık’ın sunumu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

10 Numara 5 Yıldız yarışmasının formatı kısaca şu şekilde olacak; 10 Numara 5 Yıldız’da birbirinden tatlı veya yetenekli çocuklar kendi performanslarını sergileyip gösterilerini yapacaklar. Sonrasında ise yine miniklerden oluşan çok bilmiş jürimizden 5 Yıldız toplayacaklar.

 

Üstelik anne ve babalar da bu şovun içinde olacak. Hangisi çocuğunu daha iyi tanıyor? Hangisi onun hangi hediyeyi daha çok seveceğini biliyor? Anne ya da babadan hangisi çocuğun seçeceği hediyeyi seçmişse hediyeyi çocuğuna kazandırmış oluyor. Diğerini ise tatlı bir sürpriz bekliyor.

Peki Yarışmaya nasıl başvurulacak? Yarışma Başvuru formu var mı? Başvuru formuna nasıl ulaşılabilir?

Aşağıda örneği verilmiş başvuru formuna Fox Tv’nin resmi internet sayfasındaki 10 Numara 5 Yıldız yarışması sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Formu doldurduktan sonra Başvuruyu Tamamla butonuna basmayı unutmayınız.

İlker Ayrık’ın eğlenceli sunumu, hiç bitmeyen neşesi ile 10 Numara 5 Yıldız yakında FOX’ta.

10 Numara 5 Yıldız Yarışması ile İlgili Tüm Detaylar için >>>Tıklayınız

3 YORUMLAR

Comments are closed.