10 Numara 5 Yıldız İlker Ayrık Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 4 Temmuz 2017 : 23:46
1

10 Numara 5 Yıldız İlker Ayrık’ın sunumuyla ekranlara gelecek. Fox Tv’nin merakla beklenen yarışma programı 10 Numara 5 Yıldız’ın ne zaman başlayacağı şimdiden merak edilmeye başladı. Yeni yarışma hakkında detaylar yavaş yavaş gelmeye başladı. Ayrıntılar sizler için haberimizde.

Daha önce kanal D ve Star Tv ekranlarında yayınlanan yarışma programlarıyla yaz aylarının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran İlker Ayrık şimdi ise Fox tv ekranlarında boy gösterecek. Her programıyla eğlendirirken kazandıran İlker Ayrık şimdi 10 Numara 5 Yıldız ile ekranlarda sizlerle olmaya hazır.

Bu yarışma programı diğerlerinden farklı olacak. Çünkü toplamda 5 çocuktan oluşacak bir jüri topluluğu olacak. Yarışmacılar tamamen çocukların istediği gibi puan alacak. Her çocuk yarışmacılardan önce gösteri yapacak. Sonrasında yıldızlar aracılığı ile puanlama yapacak. Aynı zamanda anne ve babalar da çocuklarını tanıyıp tanımadığını öğrenecek.

Programın yayın tarihi henüz belirlenmedi. Ama Temmuz ayının ikinci ya da üçüncü haftasında başlaması bekleniyor. 10 Numara 5 Yıldız’ı sunuculuğunu ise herkesin severek izlediği İlker Ayrık üstlenecek. Bir çok dizi ve filmde rol alan aynı zamanda sunucu olan İlker Ayrık programı yine sempatik ve komik tavırları ile eğlenceli hale getirecek.

Sizde evdeki çocuğunuzun farklı olduğunuz düşünüyor, yaptığı bir hareketle “yok daha neler” diyorsanız yarışmaya sizde başvurabilirsiniz. Yarışmaya başvurmak için neler yapmanız gerektiğini buradan veya aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

10 Numara 5 Yıldız Yarışma Formatı ve Başvuru Şartları Neler?

1 YORUM

  1. Allah utandırmasın hayırlı uğurlu olsun

Comments are closed.