10 Ekim 2017 Salı Hangi Dizi İzlendi? Reyting Sonuçları


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:58
0

4 dizinin yer aldığı 10 Ekim Salı günü reyting sonuçlarına hangi dizi damga vurdu? Eşkiya 10 ekim reyting sonuçlarına hükümdar oldu mu?

Geçtiğimiz hafta 8,91 reyting ve 22,17 share oranı ile en yakın rakibi Dolunay’a yaklaşık 3.9 puan fark atan Eşkiya bu haftada zirveyi bırakmadı. yeni sezona hem oyuncu değişikliği hem de konu itibari farklılıklarla gelen Eşkiya yine sezona damga vuracak gibi.

Dolunay ise yaz sezonu dizisi olmasına rağmen sezona gayet iyi başladı. Yazın kazandığı izleyici kitlesini mümkün mertebe korumayı başaran Dolunay bu şekilde giderse 2. liği sabitlemiş olacak.

Klavye Delikanlıları ise geçtiğimiz hafta birinci bölümü ile 4.10 reyting oranı almış ve kendisine 6 . sırada yer bulmuştu. Pekte kötü bir başlangıç yapmayan Klavye Delikanlıları bu hafta sürpriz bir çıkış yapar mı bilinmez. Eğer yapamaz ise final kararı alması yakındır.

Son olarak Tutsak geçtiğimiz hafta 5. sırada olmasına rağmen çok kırılgan bir seyir izliyor. 2 güçlü yapım ve pekte kötü olmayan bire yeni yapımla (Klavye Delikanlıları) baş edebilecek mi? 10 ekim Salı reyting sonuçları bir çok şeyin başlangıcı olacak. kimi yapımlar gücünü arttırırken kimiler ise ekranlara veda edebilir.

10 Ekim 2017 Salı Reyting Sonuçları

Resmi sonuçlar açıklandığında haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın. Sizlerde favori diziniz ile ilgili görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Ve işte sonuçlar; Eşkiya totalde 8,48 ile 1. liğe oturdu.