1 Ocak 2018 Pazartesi Yayın Akışı-Tüm Kanal Listesi


Güncelleme: 1 Ocak 2018 : 20:10
1

Yeni yılın ilk gününde 1 Ocak 2018 Pazartesi Yayın Akışında neler var? Hangi kanalda hangi program ekranlara gelecek? Ekranların reyting rekortmeni dizileri yeni yılın bu ilk gününde ekranlara gelecek mi? Hangi diziler yayınlanmayacak? Hepsi ve daha fazlası sizler için sitemizde. 1 Ocak 2018 Pazartesi Yayın Akışı. Tüm Kanalların yayı akışlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

1 Ocak 2018 Pazartesi Kanalların Yayın Akışları

1 Ocak 2018 Pazartesi Fox Tv Yayın Akışı

1 Ocak Pazartesi günü Fox Tv’de İlker Ayrık ekranlarda olacak. İlker Ayrık yeni yarışma programı Yaparsın Aşkım ile Yeni yılın ilk gününde seyircisi ile buluşacak.

1 Ocak 2018 Pazartesi Kanal D Yayın Akışı

Kanal D ekranlarında Yaşamak Güzel Şey isimli sinema filmi ekranlarda olacak. Kanal D’nin sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak Pazartesi günü ekranlarda olmayacak. Dizi reklam anlaşmaları ve yılbaşı tatili dolayısı ile bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacak.

1 Ocak 2018 Pazartesi Show Tv Yayın Akışı

Show Tv’de diğer kanallar gibi yılbaşı tatili ve reklam anlaşmaları gereği yeni yılın ilk günüde farklı bir yayınla seyircisinin karşısına çıkacak. Kanal Şangay Şovalyeleri isimli sinema filmi ile ekranlarda olacak.

1 Ocak 2018 Pazartesi Atv Yayın Akışı

Atv ekranlarında Kırgın Çiçekler kolaj bölümle ekranlarda olacak. Kırgın Çiçekler yeni bölüm 1 Ocak pazartesi günü ekranlarda olmayacak.

1 Ocak 2018 Pazartesi Star Tv Yayın Akışı

Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Söz 1 Ocak pazartesi ekranlarda olmayacak. Söz’ün yerine Sen Sağ Ben Selamet isimli sinema filmi seyirci ile buluşacak.

1 Ocak 2018 Pazartesi Tv 8 Yayın Akışı

Eğlence sektörünün akla gelen ilk kanalaı Tv8’de O Ses Türkiye ekranlarda olacak. Birbirinden yetenekli amatör seslerin yarıştığı programda heyecan dolu, aşk dolu, eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor olacak.

1 YORUM

Comments are closed.