1 Kasım 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları ve Analizleri- Zirve de Diriliş Rüzgarı!


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:50
0

Ve Diriliş’ten muhteşem dönüş… 1 Kasım 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları ve Analizleri- Zirve de Diriliş Rüzgarı! 1 kasım 2017 çarşamba günü birbirinden iddialı yapımlar, yine dizi sevenleri ekranlara kilitleyecek. Geçtiğimiz hafta ekranlara muhteşem bir dönüş yapan Diriliş, Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda ne kadar kalite bir dizi olduğunu kanıtlamaya devam ediyor.

1 kasım 2017 çarşamba günü ekranlara gelecek diziler; Diriliş, Meryem, Hayat Sırları (yeni dizi). Bakalım bu kaliteli yapımların reyting mücadelesi nasıl sonuçlanacak. 1 kasım 2017 çarşamba reyting sonuçları ve analizleri sizler için haberimizde…


GÜNGLÜK REYTİNG SONUÇLARI<<< Tıkla


Trt 1’in son yıllarda ki en gözde yapımlarından biri olan, ekranların fenomen dizisi Diriliş, geçen hafta  yeni sezona ilk bölümü ile merhaba dedi. Sezon finalinden sonra sevenlerine adeta gün saydıran fenomen dizi, ilk bölümü ile yine izleyiciyi kendisine hayran bıraktı. 2. bölümü ile ekranlara gelecek Diriliş, reyting listelerindeki yerini de (1. sıra) aldı.

Sevdiği adam için, işlemediği bir suçu üstlenen bir kadının hikayesini konu alan Meryem dizisi, Diriliş’in yokluğunda izlenme listelerinde zirve de yer alıyordu. Diriliş’in ekranlara tekrar dönmesi ile Diriliş’in gölgesinde kalan Meryem Dizisi, yeni bölümleriyle başarısına devam edebilecek mi?

Star Tv’nin bu sezon ki projelerinden biri olan Hayat Sırları, ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak. Dizi de, Kuzgun ailesinin yaşam hikayesini konu alan senaryosu ve Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Hayat Sırları dizisi Çarşamba günleri ekranlarımızdaki yerini almaya başlayacak. Bakalım Diriliş, Meryem gibi başarılı dizilerin arasında kendisinden söz ettirebilecek mi? 1 Kasım 2017 çarşamba reyting sonuçları ve analizlerini sitemizden takip edebilirsiniz…  

1 Kasım 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları

TOTAL

AB

ABC-1