08882320606 Şüpheli Numara Kimin, Bilgiler Tüm Yorumlar


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 14:33
0

Son zamanlarda ortalıkta kol gezen dolandırıcılık akımına yeni bir yöntem eklendi. www.outletindirimleri.club isimli online alışveriş sitesi akla gelmeyecek yöntemlerle insanları dolandırmaya devam ediyor. Bu konuda farkındalık yaratmak tek bir kişi dahi olsa bilgilendirmek adına haberimizde konuyla ilgili açıklamalarda bulunuyoruz.

Nevresim, perde ve yatak örtüleri satan bir online satış mağazası olarak kendini tanıtıyor fakat görselde gördüğünüz ve siparişini verdiğiniz ürünle yakından uzaktan ilgisi olmayan farklı bir ürün geliyor. Bununla da kalmıyor. Hemen ardından telefonunuza gelen mesajla siparişin yanlış geldiğini ve 08882320606 no’lu numarayı arayıp düzeltmeniz gerektiği söyleniyor. Verdikleri direktifleri yerine getirdiğiniz takdirde dolandırılıyor ve faturanıza yüksek miktarda ücret yansımış oluyor. Dolandırıcılıkta sınır tanımayan bu tür insanlara ve kurumlara fırsat vermemeniz adına lütfen uyarılarımızı dikkate alın.

Yukarıda yer alan mesajla benzer içerikli bir mesaj alırsanız derhal numaranın tespiti için savcılığa başvurabilirsiniz. Özellikle ünlü markaların ismini kullanarak satış yapmaya çalışan bu dolandırılıcılık şebekesinin bir an önce yetkililer tarafından kapatılması için gerekli yerlere şikayetlerde bulunabilirsiniz.

Daha fazla insanın mağdur olmaması için bu tür şebekelerin tespit edilip en ağır  şekilde cezalandırılması gerekiyor. Her geçen gün artan dolandırıcılık haberlerinin en kısa zamanda son bulması için yetkili kurum ve kuruluşların bir an önce bu duruma çözecek bir komisyon kurmaları gerekiyor. 

Bu konuda mağdur olan varsa farkındalığı artırmak için yaşadıklarınızı yorum kısmında paylaşabilirsiniz.