Seni Kimler Aldı Dizisi Tuttu mu? Dizi Devam mı Edecek Final mi Yapacak?


Güncelleme: 6 Temmuz 2017 : 19:16
7

Atv ekranlarının yeni sezon dizisi Seni Kimler Aldı 30 Nisan günü ilk gününde pekte iyi bir başlangıç yaptığı söylenemez. Aslında ilk 10 da kendisine yer bulması bir anlamda pozitif bir gelişme. Seni Kimler Aldı Dizisi Tuttu mu? Dizi Devam mı Edecek Final mi Yapacak?

Zehra, annesi Aynur’la birlikte, İstanbul’un sayılı zenginlerinden sayılan Çamay ailesinin yanında çalışıp, yaşamaktadır. Zehra, birlikte büyüdüğü Çamay ailesinin tek veliahttı Barış’a âşıktır. Barış ise Zehra’ya ait duygularının farkına varmıştır.

Ancak bir çok engelin olduğu bu aşk hikayesinde olacaklar her iki aşığında hayatında büyük yer edecektir.

İlk yayınlandığı 30 Nisan PAzar günü 10. sırada yer bulan dizi 2,46 reyting puanı ile aslında kötü bir başlangıç yaptı. Yaklaşık 3 milyon kişi tarafından izlenen yapımın bundan sonraki performansı çok önemli.

Eğer yayınlanan bölümlerde izleyici ekranlara kilitleyecek can alıcı sahneler olursa mutlaka bunun geri dönüşü olacaktır. Hep birlikte izleyip görecez. Ancak Türkiyede dizi sektöründe tutunmak hiçde kolay değildir.

Bir çok dizi 10. bölümü görmeden final yapma kararı almaktadır. Bakalım Seni Kimler Aldı dizisi kaç bölüm dayanabilecek. Dizi hakkında yorum, eleştiri ve görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. Yapacağını her yorum yapımcılara göndereceğiniz bir mesajdır.

Ve işte beklenen haber geldi. Dizi 9 Temmuz PAzar günü yayınlanacak olan 10. Bölümü ile final yapma kararı aldı.

Seni Kimler Aldı Final Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=Amn4zRkZUlw

7 YORUMLAR

  1. Derhal final olmalı bu nasıl saçma bi senaryo! Abi bu dizinin seneryosu 20 sene öncesinde mi yazıldı bu kadar saçma konuşmalar. Süper oyuncular bile o kadar kötü oynuyor ki yiğit hariç. Yiğit tüm tatlığıyla çabalıyo ama bi onun çabasıyla olacak bi iş değil. Acil final!!!

Comments are closed.