Seni Kimler Aldı 9 Temmuz 10. Bölüm Özet ve Fragmanı


Güncelleme: 2 Temmuz 2017 : 18:49
0

Seni Kimler Aldı Atv ekranlarında devam ediyor. Dram ve Aşk türünde izleyici ile buluşan dizi 9 .bölümü geride bırakmayı başardı. Pazar günleri ekranlara gelen dizinin fan sayısı ise her geçen gün artmakta. Bakalım dizinin 9 Temmuz 10. bölümünde neler olacak? Özet ve Fragman

Seni Kimler Aldı 2 Temmuz 9. bölümde yaşananlar. Barış’ın öz oğlu olmadığını öğrenen Suat, tüm öfkesi ve hıncını Cahide’den çıkarır. Cahide yıllarca sakladığı sırrın aniden ortaya çıkmasıyla tarifsiz bir paniğe kapılır ve Talat’tan yardım ister. Ama Suat’ın hışmından ikisi de kurtulamaz.

Büyük bir travma geçiren Suat gerçeği daha fazla saklayamaz ve her şeyi Barış’a anlatır. Barış’ın dünyası yıkılır. Aile dediği büyük bir yalandan ibarettir.

Öğrendiklerinden sonra Barış, ne pahasına olursa olsun Zehra’ya dönmeye karar verir. Ceren, Suat’ı ailesinin gözünden iyice düşürecek bambaşka bir oyun tezgâhlar. Bu arada Volkan, Barış’ı ortadan kaldıracak şeytani bir tuzak kurmuştur.

Ancak beklemediği bir sonuçla karşılaşır ve Ceren, Volkan’ı kovar. Pişmanlık içindeki Ceren ölüme gitgide yaklaşan Barış’ın peşinden gider. Zamanında yetişip Barış’ı ölümden kurtarabilecek midir?

Seni Kimler Aldı 9 Temmuz 10. Bölüm Fragmanı – Güncellenecektir

https://www.youtube.com/watch?v=8aXkytyHWKY


Seni Kimler Aldı Dizisi Tuttu mu? Dizi Devam mı Edecek Final mi Yapacak?