Ateş Böceği Final Mi Yapıyor? Yeni Sezonda Devam Edecek Mi?


Güncelleme: 9 Ekim 2017 : 17:17
22

MİA Yapım tarafından hazırlanan ve Barış Yöş tarafından yönetilen dizi Ateşböceği’nin yeni sezonda devam edip etmeyeceği izleyenler tarafından merak edilmeye başlandı.

Senaristliğini Ebru Hacıoğlu’nun yaptığı Ateşböceği dizisi romantik-komedi tadında Perşembe günleri evlerimize konuk olmaya devam ediyor. Aslı ve Barış’ın komik ve bir o kadar da karmaşık aşklarını konu alan Ateşböceği dizisi gösterdiği performans ile yeni sezon için olur alır mı?

Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’i izlediğimiz dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu dikkatlerden kaçmıyor. Kaliteli bir çalışmanın eseri olduğu belli olan dizinin reyting performansına baktığımızda bunu görebiliyoruz.

İlk yayınlandığı günden beri aldığı reytingler sırası ile şöyle; 3,72-4,11-4,89-5,25 ve reyting sıralaması ise 2-2-3-2 olarak gerçekleşti. Genel anlamda iyi bir performansı olan Ateşböceği Perşembe günleri Kanatsız Kuşlar dizisi ile rekabet içerisinde.

Bir türlü 1.liğe oturamayan dizinin önümüzdeki günlerdeki performansı ise meçhul. Yeni oyuncu transferleri ve hikayedeki küçük değişiklikler ile daha fazla izleyici çeker mi bilinmez.

Ama şimdilik dizinin yaz sezonu için iyi bir çıkış yakaladığını söyleyebiliriz. Tabi bu yeni sezon için devam kararı aldırır mı meçhul. Yeni sezonda rakipleri daha da çoğalacağından böyle bir karar şimdilik belirsizliğini korumaktadır.

Ancak dizi ile ilgili her türlü gelişmeyi sitemizden takip edebilirsiniz. Olası her türlü gelişmeyi anında sitemize eklemekteyiz. Peki sizler Ateşböceği dizisi ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Yeni sezon da devam etmeli mi? Yoksa final mi yapmalı. Burada yapım şirketine ne söylemek istersiniz?


Ateş Böceği Dizisi Tuttu mu? Final Mi Yapıyor? (25 Ekim Pazar)


22 YORUMLAR

  1. Ya Ateşböceği bitmesin o filim çok güzel ben o filimi çok beğendim doğrusu ya ne olur Ateşböceği bitmesin nolur

  2. Lutfen bitmesin nolurr en sevdigim dizi nolr bitmesin..eğer biterse star tv yi silerim bimesinn

  3. Bence bu dizi gerek oyuncu kadrosuyla gerek senaryosu yla çok iyi.yeni yapıların içerisinde en kaliteli si ve kesinlikle final yapmamalı.

  4. atesbocegi coook gozel bir dizi samimi oyunculardan olusan bir dizi lutfen bitmesin devam etsin insallahta devam eder

  5. Çok çok güzel bir dizi devam etmeli bence barış karekteri çok güzel canlandırıyor öyle bir adamın aşkı olmak isterdim resmen aki için deliriyor

  6. Bence senaryo çok güzel. Özellikle Aslı ve Barış karakteriyle , bu karakterlerin oyunculuk performansları da muhteşem. kalbi sevgiye açık, aşktan korkmayan herkesin kalbine dokunan, içine çeken çok güzel bir dizi. senaryo bu kalitede devam ettiği sürece bence bitmemeli.

  7. Bence de devam etmeli ama 10 Ağustosda ki çıkacak bölümün fragmanı yayılandın mı? Onu bilmiyorum

  8. Atesbocegi dizisi coookkk guzel nolurv devam etsin harika bir dizi bence devam etmeli yeni sezonda devam edmesini dilerim insallah?

    • kesinlikle devam etmeli kanatsız kuşları son 2 haftadır geçiyor ve çok ratingli bitirenler ağlasın

  9. Atesbocegi dizisi cook guzel harika bir dizi cook samimi oyuncularida cook iyi yeni sezonda da devam etmesini dilerim

Comments are closed.