Ateş Böceği Dizisinin Çekim Yeri Neresi?


Güncelleme: 29 Haziran 2017 : 16:14
18

Ateş Böceği dizisi nerede çekiliyor? Ateş Böceği dizi seti nerede? Ateş Böceği dizisinin çekimi hangi semtlerde yapılıyor?

Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in başrolleri paylaştığı ve Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi Ateş Böceği, yeni yayınlanmaya başlamasına rağmen adından söz ettirmeyi başardı. Seçkin Özdemir’in başarılı ve zengin bir iş adamını canlandırdığı dizide Nilay Deniz ise onun şoförünü canlandıracak. Daha önce alışık olmadığımız bir konsept ile izleyicinin karşısına çıkan dizi, tam bir yaz dizisi olarak planlandı.

Yaz aylarında insanların televizyonda görmek istediği tarzda bir aşk dizisi olarak karşımıza çıkan Ateş Böceği’nin çekimlerine İstanbul’da başlandı. Romantik formatlı dizinin ilk bölümlerinde İstanbul’un bilinen mekanlarından Galata Kulesi etrafında birkaç çekim yapıldı.

Ardından çekimler İstanbul’un Kadırga ve Beykoz semtlerinde yapıldı. İstanbul’un semtleri olmasına rağmen İstanbul’un o görkemli havasını yansıtmayan semtleri dizinin ilk bölümleri için ayarlandı.

Dizide Seçkin Özdemir’in canlandırdığı iş adamının çalışma ofisi olarak kullanılması amacıyla bir holdingle de anlaşma imzalandığı iddia ediliyor. Çalışanların işini aksatmadan sabahın çok erken saatleri ve gecenin geç saatleri dizinin çekim saatleri olarak belirlenecek.

Ateş Böceği dizisi, şimdilik bir yaz dizisi olarak planlanıyor. Bu nedenle dizide olaylar, sezon dizilerine göre daha hızlı bir şekilde ilerleyecek. İzleyiciyi sıkmadan hem güldüren hem de hüzünlendiren sahnelere sahip olan dizi reytingleri iyi olursa uzun süre ekranlarda olabilir.

Siz Ateş Böceği dizisini başarılı buldunuz mu? Ateş Böceği dizisi ile ilgili fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ateş Böceği Aslı Kim? Gerçek Adı, Sevgilisi, Oynadığı Diziler

Ateş Böceği Dizisi Oyuncu Kadrosu. Tüm Oyuncular

Ateş Böceği Boran Kimdir? Gerçek Adı, Sevgilisi, Oynadığı Diziler

 

18 YORUMLAR

  1. Sabırsızlıkla perşembe günlerini bekliyoruz neşeli eğlenceli keyifli bir dizi oyuncuları çok sempatik bitmesini istemiyoruz

  2. dizinin yapımında emeği geçen herkesin ellerine sağlık. keyifle gülerek yahut hüzünlenerek izliyoruz. bitmesi üzücü olur. konular ardo arkasına devam ettiği müddetçe bu kadronun sıkıcılığı söz konusu değil. tekrar emeğinize sağlık.

  3. Bence çok eğlenceli bir dizi.Uzun zamandır bu kadar iyi bir yapım görmedim.Oyuncularin uyumu kalitesi gerçekten çok iyi.

  4. Kafa dağıtan güzel sempatik içten bir dizi izlemekten keyfi aldığım bir dizi gonlum devam etmesi yonunde

Comments are closed.