Zuhal Topal’la Sofrada 29 Ekim 2 Kasım Yarışmacıları Kimdir? Gelin ve Kaynanalar


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 20:09
0

Zuhal Topal’la Sofrada yeni bir haftaya yeni kaynanalar ve yarışmacılar ile başlıyor. Geçtiğimiz hafta heyecan dolu bir bölümden sonra yeni hafta 29 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Zuhal Topal’la Sofrada 29 Ekim Pazartesi yeni yarışmacılar

Geçtiğimiz hafta zorlu bir rekabet yaşandı. Gelinler Duygu, Melek, Sinem, Sedef ve Aysun haftanın birincisi olmak için kıyasıya yarıştılar. Haftanın finalisti Duygu ve Melek oldu. Her iki yarışmacının da kaynaklardan 16 puan ve haftanın birincisini Zuhal Topal’ın puanı belirledi. Zuhal Topal Duygu’ya 7 puan Melek’e 8 puan vererek Melek’in 1 puan fark ile 24 puanla 1. olmasına vesile oldu. Melek ve kaynanası Hatice Hanım haftayı 1. olarak tamamladılar.

Zuhal Topal’la Sofrada 29 Ekim Pazartesi Yeni yarışmacılar kimler?

Zuhal Topal’la Sofrada Hayriye hanım ve gelini Songül kimdir? Songül Ongün Hayriye Ongün kimdir? Songül 10 gün 43 yaşında 2 çocuk annesi lezzet ustası kayınvalidesi en yakın arkadaşı. Hayriye hanım sağ sevecen ama Evin tek hakimi İkisi de çok hızlı ve iddialı.

Zuhal Topal’la Sofrada 30 Ekim Salı yarışmacıları Latife ve Yasemin Gül Erdoğan kimdir? Yasemin 28 yaşında 2 yıllık evli sessiz sakin Ama gerçek bir Mutfak Canavarı. kayınvalidesi Latife Gül hanım ise Atik ve heyecanlı. Gelin kaynana bir oldular ve rakiplerine Meydan okuyorlar.

Zuhal Topal’la Sofrada 31 Ekim Çarşamba yarışmacıları Berna Doğan ve Mediha Yaman kimdir? Berna 37 yaşında tam bir Sport Ben zeki çevik ve Atik kayınvalidesi hanım ise gerçek bir takım olacaklarını söyleyerek rakiplerine Gözdağı veriyorlar.

Zuhal Topal’la Sofrada 1 Kasım Perşembe yarışmacıları Ebru ve Yeter Özkaya kimdir? Ebru 33 yaşında hırslı ve gözüpek bir lezzet uzmanı kayınvalidesi yeter hanım ise gerçek bir anadolu kadını İkisi de heyecanlı İkisi de çok iddialı.

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Kasım Cuma yarışmacıları Lütfiye ve Hatice Karamut kimdir? Lütfiye, 42 yaşında bir öğretmen. Adana lezzetlerinin bir numaralı uzmanı diyerek tanıtıyor kendisini. Kayınvalidesi Hatice hanımla el ele verdiler ve büyük ödüle göz kırptılar.