Zuhal Topal’la Sofrada 19 Ekim Cuma Kim Kazandı? Ödülü Kim Aldı?


Güncelleme: 24 Ekim 2018 : 11:49
0

Yemekteyiz’e benzerliği ile eleştirilerin odağı olan Zuhal Topal’la Sofrada 19 Ekim puanları nasıl gerçekleşti. 19 Ekim Cuma günü kim kazandı, en yüksek puanı kim aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada 18 ekim perşembeyi geride bıraktı. Perşembe günü Eflatun Hanım ve gelini Ebru hanım yarıştılar. Yarışmacılar toplamda 17 puan aldı. Peki kimler kaç puan verdi? Puanlar şu şekilde belrlendi. Zuhal topal yarışmacılara 7 puan verdiler. İlknur 8, Aysel 2, Melek 3 ve son olarak Türkan hanım 2 puan verdiler.

19 ekim Cuma günü ise Melek Hanım ve gelini yarışacak. Melek hanım ile ilgili sosyal medyada çok fazla eleştiri var. Melek ve gelininin alacakları puan çok merak ediliyor.Kendini çok fazla öven Melek hanım bakalım gelininin yemekleri ile nasıl bir puan alacak.

Haftaya Melek hanımın damga vurduğunu söyleyebiliriz. Diğer yarışmacılara yaptığı yorumlar ve verdiği puanlarla hem izleyenlerin hem yarışmacıların hem de Zuhal hanımın tepkisini topladı. Melek hanımla ilgili sosyal medyada yapıla yorumların bazıları şu şekilde;

yucel_merves: “Vay melek başka gelinleri kinkancligindanmi elestiriyodun hiçte beklediğim gibi değilmiş gelinninde evide” fatih.asina.kalir: “Aynen heyecanla bekliyoruz bakalım melek ne olacak sana öyle kendini beğenmiş gibi ekmek aralarını götürmekle olmuyormuş değil mi artık gelisinle çalışmıyor zeytin peynir çay yersin”