Şevkat Yerimdar 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Tarihi Ne Zaman?


Güncelleme: 30 Mart 2018 : 14:47
73

Fox’un iddialı dizilerinden biri olan Şevkat Yerimdar aldığı sürpriz kararla izleyenleri şaşırttı. Dizi Mart ayının son haftasına sezon finaline gideceğini açıkladı. Şimdi herkesin merak ettiği soru Şevkat Yerimdar 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon tarihi ne zaman?

Kadrosunda Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon ve Murat Akkoyunlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı komedi dizisi kısa sürede geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Dizinin 31 mart cumartesi akşamı 44. bölümü ile sezon finali yapmasının ardından dizinin takipçileri 2. sezon yayın tarihini araştırmaya başladı.

Beyaz Perdede büyük başarı yakaladıktan sonra ekranlara yansıtılan dizi cumartesi akşamları büyük ilgiyle izlendi. Kendisine kemik bir izleyici kitlesi oluşturmayı başardı. Reytinglerde en çok izlenen 100 program içinde her zaman il 10 arasına girmeyi başardı. Eğlenceli konusu ve renkli oyuncu kadrosuyla her cumartesi izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Dizi ani bir kararla yayıncılık esaslarının gerektirdiği tarihler dışında sezon finali yaptı. Çünkü Fox TV yeni dizisi Bir Mucize Olsun için uzun zamandır yayın günü arayışı içerisindeydi. Bir Mucize Olsun dizisi için Şevkat Yerimdar dizisini harcadı diyebiliriz. 6 Nisandan itibaren cuma akşamları Şevkat Yerimdar yerine Bir Mucize Olsun dizisi ekranlara geldi.

Şevkat Yerimdar yeni sezon ne zaman başlayacak? Kanal kendini garantiye almak için Şevkat Yerimdar dizisini ekrandan çekti ve sezon finali yaptığını açıkladı. Bir Mucize Olsun dizisi kanalın beklentilerini karşılamaz erken final kararı alırsa Şevkat Yerimdar dizisini tekrar yayına akışına alacak. Fakat Bir Mucize Olsun dizisi tutara Şevkat Yerimda artık ekranlara tamamen veda etti diyebiliriz.

Şevkat Yerimdar 2. sezon final tarihi ne zaman sorusunun yanıtını Bir Mucize Olsun dizisinin başarısı belirleyecek. Şevkat Yerimdar devam kararı alırsa Eylül ayının ilk haftası 2. sezonda ekranlara gelmeye devam edecek.

Siz Şevkat Yerimdar dizisinin sezon finali yaparak ekranlara zamansız veda etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

73 YORUMLAR

  1. Her gece düşünüyorum 1. Bölümden buralara nasıl geldi ben hiçbir zaman geçmişe bakmam ama şevkat yerimdarın geçmişi bambaşka oyuncu değişikliği hiç olmasın başak parlak gitmesin

  2. Sizi hiç bitmesin hiçbir dizi onun yerini tutmaz.her bölümünde ayrı bir güzellik her bölümünde farklı duygularr….hiç bitmesin hiç karakter değişikliği olmasın lütfenn…

  3. Şevkat yerimdar her bölümünde ayrı bir güzel.her bölümünde farklı bir duygu çerçevesi var.o dizi bitmesin.yeni bir dizi bulmuş olsamda şevkat yerimdarın yerini tutmuyor.başladığındada hiç bir oyuncu değişikliği olmasın ben onlara çok alıştım….

  4. Bin bolüm olsa hepsini izlerim şevkat yerimdar tek izlediğim diziydi bu arada mucize olsunu izlemedim izlemedim izlemem

  5. Tabiki şevkat yerimdar başlamalı bir mucize olsun nasıl istiyorsa kanala gelmeyi siz de istemelisiniz.

    Lütfen devam etsin!!!!!!!

  6. Tabikide başlamalı şevkat yerimdar severek izlediğimiz bir film di başlasın istiyoruz ınşallah başlarr

  7. Tabikide başlamalı şevkat yerimdar severek izlediğimiz bir film di başlasın istiyoruz ınşallah başlarr

  8. Sevkat yerimdar herkes tarafindan çok sevilmeye baslamisti.2 sezon baslarsa herkes merakla izlemeye baslar. Bence yeter artik baslasin benim arzum bu.

  9. Bir mucizeolsun neya şevkat yerimdar daha güzeldi bir mucize olsun gitmeli ve şevkat yerimdar geri gelmeli eskiyerine

  10. Şevkat yerimdar dizisi güzel bir filmdi sezon finaline girdiğine üzüldüm eşin ve şevkat bir birileriyle yakışıyor on numara olur bora dingilinin onun dan cikmasini istiyorum bora oyu güzel yapmıyor benim görüşüm bu teşekkür ederim

  11. seyirci kanalın umurunda değil. kendi maddi çıkarından başka bir şey düşünmüyor. bu diziyi şimdi ara verelim yenisi tutarsa ona tutmazsa eskisine devam ederiz. adı üzerinde dizi bu insanlar takip ediyor o kadar bölüm seyretmiş insdanlar. bu yapılan edepsizlikten başka bir şey değil. fox seyredende hata.

  12. Hem kendi dizileri icin öbürünü kaldirdilar bi de tutturamadilar walla yazik ettiler şevkat yerimdara

  13. o kadar severek izliyorduk ki keşke sezon finali olmasaydı şevkat yerimdar dizisi yeniden gelsin

  14. ŞEVKAT YERİMDAR çoooooooooooooooooooooook güzel bir filimdi haksızlık yaptılar biz şevkat yerimdarı geri istiyoruz adam akıllı bir filim çıkıyor onuda yarıda kesiyorsunuz

  15. Ailecek severek izliyorduk,Yedi Yaşında ki oğlum bile cuma günlerini iple çekiyordu,oğlum her gün sormaya başladı ne zaman başlayacak diye,eğer oynamazsa hayal kırıklığına uğrayacak.

  16. Artık diziler b…u çıkardı. Kurtlar vadisi, şevkat Yerimdar gibi dizilerde kimse kimseyle sevismediginden kanallarin işine gelmiyor. Adam gibi seyrimize engel oluyorlar.insallah en kısa zamanda hem Şevkat Yerimdar hem Kurtlar Vadisi başlar da seyir zevki alırız. Şu b….n dizilerden kusacam.

  17. İnşallah Bir Mucize Olsun Dizisi Yakın Zamanda Batar ŞEVOOOOOO SENİ ÖZLEDİK ŞEVOOO ÖZZZZLEDİİİK

  18. Özgür abi geldi filme heycan katan sensin nolur geri dön n seyirci senin bölümlerini kaçırmayacak

  19. İşte bir mucize olsun final yaptı. Hadi şevkat yerimdar başlasın.Zaten Foxsun en iyi dizisi hadi gözünüzü seveyim
    şevkat yerimdar oynasın yönetmen bey

  20. Tanrım inanmıyorum Bir Mucize Olsun dizisi bugün final yaptı yani Şevkat Yerimdar tekrar ekranlara geliyor korkkmayın

  21. Güzelim diziyi harcadılar ya inşallah bir mucize olsun tutmaz da şavkat yerimdar tekrar başlar

  22. Şevkat Yerimdar Gibi Başarilı Bir Dizinin Hersey Yolundayken Izliyeci Kitlesi Bir Harikayken Aniden Final Vermesi Kötü Oldu FOX Tvnin Kayibi Büyük olucak yeni cikan dizi Şevkay Yerimdar Kadar Tutulmassa Tekrar Vizyona Girdigin Büyük Bir Kitlesini Çoktan Kaybetmiş Olucak Bile.

  23. Sevkat asla bitmesin adam akilli bi o dizi vardi neden bitiyomus sakin bitirmeyin cumalari iple cekiyoduk insallah devam eder

  24. Sevkat yerımdarı tekrar yayınlayın devam etsın lütfen yoksa foksu hıc ızlemıycez bız ailece

  25. İnşAllah Bir Mucize olsun dizisi tutmaz (amin). Sırf o dizi için Şevkat Yerimdar dizisi kendini feda etti. Ne olursa olsun Şevkat Yerimdar dizisi devam etsin. Tek dileğim bu. Şevkat Yerimdar ne olursun devam et.

    • Size kesinlikle katılıyorum inşallah tutmaz ve şevkat Yerimdar la asla ve kat a kıyaslanamaz
      Televizyon aleminden izlediğim birtek program di

  26. Sevlat yerim dar cuma gunu dort gozle amerikadan bekliyoridik izlemetecegim simdi yeni gelen diziyi hangi yarim akillinin karari bu

  27. Çok güzel bir dizi ekranlardan çekilmesini hiç istemeyiz çok başarılı umarım 2.sezona devam eder

Comments are closed.