Sarı Melekler Taksici Olga Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 01:04
0

Sarı Melekler dizisinde Olga karakterini kim canlandırıyor? Sarı Melekler dizisindeki Olga kim? Sarı Melekler dizisindeki Olga‘nın gerçek adı ne? Sarı Melekler Olga nereli?

Akasya Durağı ve Çiçek Taksi gibi, taksicilerin hem zorluklarla dolu hem de eğlenceli hayatını gözler önüne serecek olan Sarı Melekler dizisine Olga karakteri ile Irina Ivkina dahil oldu.

Sarı Melekler Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Hangi Semtte

Alişan ve Çağla Şikel’in başrolleri paylaşacağı uzun süre önceden belli olan dizinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Önceki sezonda 360 Tv ekranlarında sabah programı sunan Alişan ve Çağla Şikel, yeni sezonda sabah programı ile ekranlarda olmayacağını duyurduklarında birçok izleyici duruma üzülmüştü. Ancak bu durumun nedeninin dizi olması sevenlerini rahatlattı.

Cennet Mahallesi dizisinde iki sevgiliyi oynayan ve çok sevilen Çağla Şikel ile Alişan, uzun yıllar birlikte sabah programı da sundular. Çok iyi bir ikili oldukları bilinen iki oyuncu Sarı Melekler dizisi ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Diziye dahil olan bir diğer oyuncu Irina Ivkina‘yı da sizler için araştırdık.

1988 doğumlu olan genç oyuncu, kariyerine model olarak başladı. Oldukça güzel bir fiziğe ve yüze sahip olan Irina Ivkina, Rusya doğumludur. Rusyalı olmasına rağmen Türk televizyonlarında oldukça büyük ilgi görmüştür.

Irina Ivkina, birçoğumuza tanıdık gelmesine rağmen tam olarak kim olduğunun bilinmemesi yer aldığı reklam filmlerinden kaynaklıdır. Tutku isimli bisküvinin reklam filminde defalarca yer alan oyuncu, aslında hepimizin sürekli televizyon izlerken karşısına çıkmıştır.

Irina Ivkina‘nın bilinmesini sağlayan bir diğer proje de Cem Yılmaz’ın Ali Baba ve 7 Cüceler isimli sinema filmidir. Cem Yılmaz yapımı olmasına rağmen izleyici sayısı diğer filmlerinden az olan filmde de yer alan Ivkına Casper’ın da reklamında oynamıştır.

Sizce Irina Ivkina’nın dizide oynaması doğru bir karar mı? Rus oyuncuyu beğeniyor musunuz? Taksici Olga rolünü dizide izlemekten keyif alıyor musunuz?