Sarı Melekler Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Tüm Karakterler


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 18:31
2

Başarılı yapımcı Türker İnanoğlu, yeni sezon için sürpriz bir projenin hazırlıklarına başladı. 2017-2018 sezonunda ekranlarda olacak dizi, tekrarları bile defalarca yayınlanan Çiçek Taksi ve Akasya Durağı benzeri bir proje olacak.

Sarı Melekler Dizinin kesinleşen başrol oyuncuları Cennet Mahallesi dizisinin unutulmaz isimleri Alişan ve Çağla Şikel oldu. Deniz Çelebi’nin yönetmen koltuğunda oturduğu, Resul Ertaş ve ekibinin senaryosunu kaleme alacağı dizinin kanalı henüz açıklanmadı.

Başrollerinde Çağla Şikel ve Alişan gibi renkli isimlerin rol alacağı dizi yeni sezonda ekranlarda olacak. Alişan’ın taksici Metin’e, Çağla Şikel’in Metin’in kuaförlük yapan kavgacı yengesi Seher’e, ‘Yahşi Cazibe’ ile tanınan Hande Katipoğlu’nun ise Metin’in eşi Füsun’a hayat vereceği yapım, Akasya Durağı’nın devamı olma özelliğini taşıyor.

Taksici Olga karakterini Irina Ivkina’nın canlandıracağı dizide vefat eden eşinin ardından taksi durağını devralan Neriman Anne karakteri için oyuncu arayışları devam ediyor.

Sarı Melekler Dizisi Seher Kimdir? Çağla Şikel Kimdir?

1979 İstanbul doğumlu oyuncu ve model, kariyer hayatı boyunca sayısız başarılı defilede görev almıştır.  4 sezon boyunca Cennet Mahallesi dizisinde Sultan karakterini canlandırmıştır. Ve konuk oyuncu olarak Kavak Yelleri, Görgüsüzler ve Yalan Dünya dizilerinde bulunmuştur.

Sarı Melekler Dizisi Alişan Kimdir?

1976 İstanbul doğumlu ünlü şarkıcının gerçek ismi Serkan Burak’tır.  Küçük yaşta sahne almaya başlayan Alişan pek çok dizide de başrol oynamıştır. Aynalı Tahir, Kurt Kapanı, Aşkına Eşkıya ve Cennet Mahallesi başarılı sanatçının rol aldığı dizilerdir,

Sarı Melekler Dizisi Olga Kimdir? Irina Ivkina Kimdir?

1988 doğumlu Rus foto model ülkemizde pek çok reklam filminde rol almıştır. Ali Baba ve Yedi Cüceler filmiyle tanınmıştır. Sarı Melekler dizisiyle ilgili en güncel bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Sarı Melekler Dizisi Çetin Kimdir? İnan Ulaş Torun Kimdir?

1982 doğumlu olan oyuncu Beyaz Gelincik dizisinde Zeki karakterini canlandırmıştır. Bir İstanbul Masalı, Bir Çocuk Sevdim, Leyla ile Mecnun gibi dizilerin yanı sıra Düğün Dernek isimli sinema filminde rol almıştır. Kendisi gibi oyuncu olan Algı Eke ile evlidir.

Sarı Melekler Füsun Kimdir? Hande Katipoğlu Kimdir?

1983 doğumlu olan oyuncu Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunudur. Yahşi Cazibe isimli dizideki Simge karakteri ile tanınmıştır. Alemin Kıralı, Pis Yedili gibi dizilerde de rol almıştır.

Sarı Melekler Neriman Anne Kimdir? Zeynep Eronat Kimdir?

1963 doğumlu olan oyuncu Asmalı Konak, Yağmur Zamanı, Parmaklıklar Ardında, Sensiz Olmuyor, Sıla, Kapalı Çarşı, Al Yazmalım, Kızıl Elma gibi dizilerde rol almıştır.

Sarı Melekler Dizisi Tayfun Sav Kimdir?

1959 doğumlu olan oyuncu tiyatro alanında büyük çalışmalar yapmıştır. Kavak Yelleri, Hanımın Çiftliği, New York’ta Beş Minare gibi yapımlarda yer almıştır.


Mehmetçik Kut’ül Amare Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Alişan ve Çağla Şikel’in uyumlu bir çift olacağını düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.