Sarı Melekler Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Hangi Semtte


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 12:02
1

Çağla Şikel ve Alişan’ın başrollerini paylaştığı yeni dizi Sarı Melekler nerede çekiliyor? Sarı Melekler dizi seti nerede? İstanbul’un hangi semtinde ve mahallesinde? Sizler için araştırdık ve haberimizin devamında yer verdik. 

Yıllar önce ekrana gelen ve uzun süre yayınlanan Cennet Mahallesi dizisinde güzel bir uyum yakalayan çiftin yeni dizisi de merakla bekleniyor.

Dizinin konusu Trt ekranlarında uzun seneler yayınlanan Çiçek taksi dizisiyle benzer olacak. Komedi ağırlıklı bir dizi olacak. Ailecek izlenecek yediden yetmişe hitap edecek güzel bir dizi olması bekleniyor. Akasya Durağı ve Çiçek Taksi dizilerinin tekrarlarının bile oldukça fazla izlendiği biliniyor.

Aynı taksi durağında çalışan bir grup taksicinin aile ilişkilerini ve kuşak çatışmasını eğlenceli bir dille ele alacak olan dizide Çağla Şikel ve Alişan ikilisi başrol paylaşacak.

Aldığımız bilgilere göre bu defa ikili partner olmayacak. Bambaşka rollerde yer alarak izleyicileri ters köşe yapacaklar. Bir diğern haber ise Cem Yılmaz’ın Ali Baba ve 7 Cüceler filminde Veronica rolünü üstlenen ünlü Rus model Irina Ivkina’nın da Sarı Melekler dizisinde rol alacağı yönünde.

Dizi İstanbul’da çekilecek. İstanbul’un güzide semti Kavacık’ta bir taksi durağında çekimler gerçekleşecek. Seti istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.


Sarı Melekler Dizisinin Konusu Ne? Sarı Melekler Jenerik Müziği


Çağla Şikel ve Alişan’ın tekrar aynı dizide rol alması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sarı Melekler dizisinde nasıl bir uyum yakalarlar? Dizide başka hangi oyuncuları görmek istersiniz? Yorum kısmında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.