Kalp Atışı Çekimlerinin Yapıldığı HeartBeat Hospital Nerede? İşte Ayrıntılar


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 10:28
0

Yayınlanmaya başladığı günden itibaren izlenme rekorları kıran  Kalp Atışı dizisi nerede çekiliyor? Bir Kore yapımı  dizisinden  uyarlanan  Kalp Atışı’nın çekildiği HeartBeat Hospital Nerede?

Dizinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte dizinin bölümlerinin hangi hastanede çekildiği bu hastanenin İstanbul’un hangi semtinde olduğu ve ismi merak ediliyor. Hastanenin ismi dizide HeartBeat Hospital olarak geçiyor fakat İstanbul’da böyle bir hastane bulunmuyor.

Dizinin çekimlerinin yapıldığı hastanenin gerçek ismi İstinye Liv Hospital’dir. Dizide HeartBeat Hospital diye geçen hastane İstanbul’da bulunan  İstinye Liv Hospital’dir.

İstinya Üniversitesi Hastanesi olarak da bilinmektedir. Sevilen dizi Kalp Atışı’nın sezon boyunca çekimleri İstinye Liv Hospital’de gerçekleşmeye devam edecek.

Dizinin çekimleri için Hastane yönetimine yüklü miktarda bir ücret ödendiği biliniyor. Hastanenin ülkemizin çeşitli semtlerinde şubeleri bulunmaktadır.

Dizi başlarken: Dizide geçen olayların asla hastahanemiz doktorları ve hastaları ile ilgisi veya alakası bulunmamakta  yaşananlar tamamen hayal ürünüdür notu paylaşılıyor.

Herkesin merak ettiği HaertBeat Hospital’in nerede olduğunu, gerçek ismini ve şehrini sizlerle paylaştık. İstanbul İstinye Liv Hospital hastanesinin tam adresini paylaşıyoruz. Esenkent Mahallesi, Süleyman Demirel Caddesi, 34510 Esenyurt/İstanbul.

Kalp Atışı Eylül’ün Üvey Kardeşi Kim? Karkater Analizi

Dizinin büyük bir kısmı hastanede çekilse de İstanbul’un çeşitli semtlerinde de setler kuruluyor. Başrollerinde Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’ın yer aldığı dizi her cuma ekrana gelmeye devam ediyor. Aynı gün aynı saatte Arka Sokaklar ve İstanbullu Gelin gibi iddialı projelerle yarışan dizinin reyting sonuçları oldukça başarılı.

Kalp Atışı Esra Doktor Kimdir? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler

Sizlerde İstinye Liv Hospital ile ilgili bilgileri ve düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.