Kalp Atışı Bahar Öldü Mü Ege Kökenli Kalp Atışı Dizisinden Ayrılıyor Mu?


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 22:21
17

Kalp Atışı dizisi yeni bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi. Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Kalp Atışında final sahnesi izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. 

Dizisinin 25 ağustos cuma akşamı yayınlanan 9. bölümünde Eylül’ün takıntılı sapığı hastanenin tepesine silah ile çıktı ve etrafa korku saçtı.

Amacı Eylül’ü öldürmek olan sapığın kurşunu Bahar’a isabet etti. Dizinin ilk bölümlerinde antipatik hareketleri ve Eylül’ olan tavırlarıyla kötü izlenim yaratmış olsa da son bölümlerde iyi bir insan ve doktor olmaya karar vermişti.

Bahar korkusuzca ateş hattına girdi ve masum bir çocuğu kurtardı.  Fakat tamda bu sırada kalbinden vuruldu. Eylül, Ali Asaf, Oğuz ve Asistan Fatih olay yerinde oldukları için büyük bir şok yaşadılar.

Ekran başında izleyenlerin de yürekleri ağzına geldi. Bahar ölecek. Ve diziden ayrılacak. Dizide Bahar karakterine can veren Ege Kökenli vurularak ölecek ve diziden ayrılacaktır.

Bahar (Ege Kökenli) Diziden neden Çıktı? Tıklayınız


Kalp Atışı Dizisi Yeni Sezonda Devam Edecek mi?


Sizce Bahar ile Oğuz yakışıyorlar mı? Oğuz Eylül’ü unutabilecek mi? Siz hangi çifti daha ok yakıştırıyorsunuz? Ali Asaf- Eylül mü yoksa Oğuz Eylül mü? düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Kalp Atışı yeni bölümleriyle her cuma Show Tv’de.

Kalp Atışı 10. bölüm fragmanı (Güncellenecektir)

17 YORUMLAR

  1. 1 ali ile eylül cidden yakışıyo 2 esma ile alp da yakışıyor 3 bahar ve oğuz da yakışıyor 😀 şu an bölümü izliyorum bahar öldü şuan oğuz kalp masajı yaptıı …

    • her zaman beddua ediyordum bahara ölüncede ağladım bu nası iş abi ölmemeliydi çok kötü oldu kadroya yeni oyuncu katılacak ama bahar içi gerçekten çok üzüldüm ama bunlar eylül yüzünden olmadı adam deli eylül neyapsın

  2. Bence bu film çok güzel hiç bitmesin istiyorum bence Ali Asaf ve Eylül çok yakışıyor Bahar’lada Oğuz

Comments are closed.