Kalp Atışı Bahar Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Sevgilisi


Güncelleme: 1 Temmuz 2017 : 00:39
7

Show Tv’nin yaz sezonu dizisi Kalp Atışı 30 Haziran cuma günü 1. bölümü ile ekranlara geldi. Dizi ilk bölümü ile oldukça beğeni kazandı. Dizide Bahar karakteri güzelliği ile en az dizi kadar ilgi çekti. Kalp Atışı Bahar Kimdir? Yaşı-boyu-kilosu-sevgilisi

Kalp Atışı dizisinde Bahar karakteri, Eylül’le aynı lisede okuyan kasabanın en ünlü ailesinin alımlı kızıdır. Aynı zamanda okulun en popüleridir. Hocası Ali Asaf’a hayran olan Baharç ok zeki değildir ama çok çalışkan ve hırslı bir kızdır.

Yeri geldiğinde insanları kolayca kullanan birisi olan Bahar, Eylül ile iyi arkadaş olabilecekken, hep gördüğü ilgiyi kıskanmış, çekememiş, ters düşmüştür. Eylül’ün varlığından şikayetçidir.

Peki Bahar karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Kalp Atışı Bahar karakterini canlandıran oyuncu Ege Kökenlidir. Ege Kökenli 1993 Kırklareli doğumludur. 168 cm boyunda olan  Ege Kökenli (Bahar) yeşil gözlüdür. 4 yaşında başladığı sahnelere üniversite yıllarında da devam etti. Lise öğrenimini Fransızca gördüğü için Fransızcası çok iyidir.

Öğretmen Kemal, Yahşi Cazibe, Çalıkuşu, Güneşin Kızları ve Asla Vazgeçmem isimli dizilerde rol almıştır.

 

Kalp Atışı Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncu Kadrosu? Dizide Kim Kimdir? <tıkla


Kalp Atışı Dizi Müziği ve Sözleri-Jenerik Müziği Dinle<tıkla

7 YORUMLAR

  1. Çoooooook güzel bir dizi baya beyendim Ali Asaf çok yakışıklı Eylül çok güzel dizi nasıl izlenmesin yaniiii

  2. Ilk bölüm olmasına rağmen beni ekrana kitledi açıkçası çok hoşuma gitti umarım bundan sonraki bölümlerde bu heyecan ve sürükleyiciliği devam eder bütün ekibe saygılar kolay gelsin

Comments are closed.