İsimsizler Elif Öldü Mü? Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 22:45
74

İsimsizler Dizisi Kanal D ekranlarında heyecanla izlenmeye devam ederken dizide üzücü bir olay daha yaşandı. İsimsizler Elif Öldü Mü? Diziden Neden Ayrıldı? Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk’ün anısına çekilen İsimsizler dizisinde aksiyon hiç bitmiyor.

Kaymakam Fatih ve ekibi örgütle savaşırken bir yandan da devlet içindeki hainlerle de savaşıyor. Doktor Elif de Otto’nun hain planlarını öğrenmiştir. Uzun süredir Elif’ten şüphelenen Otto sonunda Elif’in gerçekleri öğrendiğini farkeder.

Elif ‘i tuzağa düşüren Otto Elif’in gerçekleri öğrendiğini söyleyince Elif Otto’nun elinden kurtulmaya çalışmış ve arabada Otto’dan kaçmıştır. Ancak peşine düşen Otto sonunda Elif’i yakalamış ve Elif’in üzerine çıkarak O’nu ağır yaralamıştır.

Dizide doktor elif karakterine hayat veren Algı Eke Otto tarafından bıçaklanmış ve ağır yaralanmıştı. Otto da hem Fuat tan kurtulamk hem de Elif’in cinayetini örtbas etmek için Fuat’ı da öldürmek istemiş ancak Otto da Elif de ölerek diziden ayrılmıştır.

İsimsizler 29 Mayıs Özel Harekatçıların Söylediği Marş << Tıklayınız

 

Siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Elif diziden neden ayrıldı? Algı Eke diziden neden çıktı? Siz de düşüncelerinizi aşağıda yazınız.

74 YORUMLAR

  1. Dr Elif karakteri diziye renk katıyordu.Diziden çıkmamalı..Bu kadar entrikanın yanı sıra sevginin heryerde olduğunu ve dizinin çok yönlü bir kitleye hitap etmesini sağlıyor… Elif ölmemeli…

  2. Elif ölseydi yüzünü gösterirlerdi aranız da elifin yüzünü gören oldu mu ? hayır. Elif ölmedi en fazla 2 bölüm sonra dizi de tekrar.

  3. Elif’in ölmesi beni de şaşırttı ama sonuçta aşk dizisi değil elif in intikamını almak için daha hırslanacak fatih

  4. Maden olucekti basrol olaraka vermwseydiniz dizi cok guzel ama ottonun ve elifin olmesi bence cok sacma olmus ileyici kaybedersiniz bence

  5. sinir bozucu elifin ani ölümü hiç olmadı bence canlandırın.buda fuatın kendini garantiye alması için bir oyun olsun otto ölebilir ancak elifin hala ölmediğine dair ümitliyim

  6. Elif i biz komedi oyuncusu olarak tanıdık pek ciddiyetle örtüşmüyordu açıkcası o yüzden çıkarılmış olabilir

    • Dr.Elifi öldürecektiniz madem diziye niye koydunuz.Dizi güzel ama otto ve elifin ölmesi amatörce olmuş.Lütfen izleyicilerin aklıyla dalga geçmeyiniz.

  7. Elif diziden ayrılırsa ben diziyi bırakırım çok yakışıyorlar birbirlerine

  8. Bence Elif ölmedi tanık koruma programında saklanıyor.Gercekte ölseydi Fatih kaymakamın tepkisi farklı olurdu.

  9. Elif ölmesin lütfen diziye hanımefendi ligigle çok yakışan bu karakter ölme elif ayrilma diziden yaaa

  10. Elif ölmesin lütfen diziye hanımefendi ligigle çok yakışan bu karakter ölme elif ayrilma diziden yaaa

  11. Cok iyi oldu elifin ölmesi Algi Eke malesef bu diziye hic yakismiyodu. Diziye bayiliyorum ama daha farkli baskin bi karakter girmesi lazim. Cok yerinde bi karar

  12. İzlediğim tek dizi ve gerçek olayları çok güzel anlatıyor kanal d nin böyle bi dizi yayınlamasını hiç tahmin etmezdim tebrik ediyorum.

  13. Pazartesi günleri vazgeçilmezimiz oldu bu dizi cok başarılı lütfen ne dayı nede elif ölmesin dizi 54 bölümlükmüş çok az bence devam etmeli biz her bölümü sessiz ve pür dikkat izliyoruz böylesine başarılı bir dizi bitemeeeeezzz

  14. Oğlumun dayısı öldü diye dün gece hüngür hüngür ağladı sabah okula zor gönderdim anne internetten bak dayı ölmesin lütfen bu dizi ve dayı sayesinde oğlum askere gitme korkusunu yendi büyüyünce askere gitmek için sabırsızlanıyorum anne dedi ?

  15. Şu kadar söyleyim dayı nın ve elifin aniden ölmesi dizinin bitmesine işaret gibi birşeydir sahnelere bakacak olursak elif cansız yatıyor dayı da kızını görüyor ve gidiyor eğer bi dizi ani bitiş yapacaksa karekterler beklenmedik biçimde ölür burda da böyle oldu bence

Comments are closed.