Hakan: Muhafız’ın 2. Sezon İlk Oyuncuları Açıklandı!


Güncelleme: 11 Aralık 2018 : 00:57
0

Netflix’in ilk Türk yapımı dizisi olan Hakan: Muhafız 14 Aralıkta izleyicilerin beğenisine sunulacak! Henüz ilk sezonu yayınlanmayan dizinin 2. sezonunun onaylandığı açıklanmıştı. Şimdi ise 2. sezondan diziye gelen ilk oyuncular açıklandı!

2.Sezon Onayını Alan Hakan: Muhafız İlk Oyuncularını Açıkladı!

130 milyon izleyicisi olan Netflix, ilk sezonu 10 bölümden oluşacak ilk Türk yapımı Hakan: Muhafız’ı (The Protector) 14 Aralıkta yayınlayacak. Yayınlanmasına günler kala dizinin 2. sezonunda yer alacak oyuncuların isimleri gelmeye başladı. 2. sezonda diziye eklenecek yeni oyuncular Engin Öztürk ve Boran Kuzum!

Şimdiden popüler hale gelen ve Netflix’in en çok beklenen dizileri arasına giren Hakan: Muhafız oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan ve Okan Yalabık gibi başarılı isimler taşıyor. Şimdi ise bu isimlere yine başarılı oyuncu Engin Öztürk ve son zamanların parlayan isimlerinden Boran Kuzum ekleniyor!

Hakan: Muhafız’ın Kadrosundalar!

Geçtiğimiz günlerde Hakan: Muhafız ekibinin yapmış olduğu basın toplantısı ile duyurulan bu haber, hem dizinin takipçilerini hem de yeni oyuncuların hayranlarını oldukça mutlu etti.

Boran Kuzum ve Engin Öztürk Kimdir?

Boran Kuzum

1992 Ankara doğumlu olan Boran Kuzum, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü Anasanat Dalı’nda eğitim görmüştür. Ekranlara ilk olarak 2015 yılında yayınlanan dizi Analar ve Anneler ile çıkan oyuncu, tam olarak tanınırlığını Vatanım Sensin dizisindeki Leon karakteri ile sağlamıştır.

Engin Öztürk

1986 Eskişehir doğumlu olan Engin Öztürk, Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezundur. Ekranlara ilk olarak Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi ile gelen oyuncu, oyunculuğa başladığı dizi ile bir anda ünlenmiştir. Ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Selim karakteri ile de izleyenlerden tam not almayı başarmıştır.

Hakan: Muhafız Netflix’te!

Yeni katılan oyuncuların henüz hangi roller ile ekranlara geleceği belli olmasa da şimdiden merak uyandırdıkları kesin… Netflix’in ilk Türk yapımı dizisi olan Hakan: Muhafız 14 Aralıkta izleyiciler için görücüye çıkıyor. Henüz yayınlanmadan 2. sezon onayını alan dizi epey iddialı görünüyor. İstanbul’u korumak için görevlendirilmiş bir gencin hikayesini anlatan Hakan: Muhafız ilk Türk süper kahraman dizisi olarak da unutulmazlar arasına girmeye şimdiden aday! Hakan: Muhafız (The Protector) 14 Aralıkta Netflix’te!