Hakan: Muhafız Zeynep Kimdir? Kaç Yaşında?


Güncelleme: 16 Aralık 2018 : 15:34
0

Netflix‘in 14 Aralık’ta yayın hayatına başlayan iddialı dizisi Hakan: Muhafız güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Hakan: Muhafız (The Protector) filminde Zeynep karakterini canlandıran oyuncu kim? Gerçek adı ne? Daha önce hangi dizilerde rol aldı?

Hakan: Muhafız dizisinde Zeynep karakterini canlandıran oyuncu Hazar Ergüçlü. Daha önce de pek çok dizi projesinde yer alan güzel oyuncuyu yakından tanıyalım.

Hazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüçlü kaç yaşında? Hazar Ergüçlü nereli? Hazar Ergüçlü hangi dizilerde rol aldı? Hazar Ergüçlü erkek arkadaşı kim? Hazar Ergüçlü sevgilisi kim? Hakan Muhafız Zeynep kim? Hakan Muhafız Zeynep gerçek adı ne?

HAKAN: MUHAFIZ ZEYNEP KİMDİR?

Zeynep dışarıdan çok sert bir kabuğu olan ama içinde çok hassas ve narin bir genç kadın. Dövüş sanatlarında usta olmasının yanında Osmanlı silahları üzerine tez hazırlayan bir akademisyen. Küçükken annesini kaybetmiş ve şefkatli yanını hep gizlemek zorunda kalmış. Hakan ile böyle ortak bir noktaları da var. Hakan:Muhafız dizisinde Zeynep karakterini Hazar Ergüçlü canlandırmaktadır.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde dünyaya geldi.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yaparak meslek hayatına başlayan Ergüçlü’nün ilk projesi Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler filmi oldu.

KUZEY GÜNEY İLE TANINDI

Hazer Ergüçlü geniş kitlelerce Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Simay karakteri ile tanındı. Ergüçlü, 2013 yapımı Star Tv dizisi Medcezir’in kadrosunda yer alarak ekranların aranılan isimleri arasına girdi.

NURİ BİLGE’NİN FİLMİNDE ROL ALDI

Hazar Ergüçlü, Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes’a damga vuran filmi Ahlat Ağacı’nda Hatice karakterine hayat verdi.

HANGİ FİLMLERDE ROL ALDI?

Hazar Ergüçlü nün oynadığı sinema filmleri; Gölgeler ve Suretler, Açlığa Doymak ve Benim Dünyam, Kar, Ahlat Ağacı.

HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Hazar Ergüçlü’nün oynadığı dizi filmler; Analar ve Anneler, Medcezir, Kuzey Güney ve Yüksek Sosyete ve son olarak Hakan: Muhafız.