Hakan: Muhafız Memo Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 16 Aralık 2018 : 15:11
0

Netflix‘in 14 Aralık‘ta tüm dünyada gösterime giren ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız‘ın oyuncuları da dizinin kendisi gibi çok konuşuyor.

Hakan: Muhafız dizisinde başrolde yer alan Hakan’ın (Çağatay Ulusoy) en yakın arkadaşı rolünde yer alan Memo karakterini canlandıran oyuncu kim? Daha önce hangi yapımlarda rol aldı?

Hakan: Muhafız (The Protector) dizisinde Memo karakteri Cankat Aydos tarafından canlandırılıyor.

Cankay Aydos kim? Cankat Aydos kaç yaşında? Cankat Aydos boyu kaç? Cankat Aydos hangi dizilerde rol aldı? Cankat Aydos sevgilisi kim? Cankat Aydos Hakan Muhafız’da hangi rolde? Hakan Muhafız Memo kim? Hakan Muhafız Memo nereli? Hakan Muhafız Memo hangi dizilerde rol aldı? Cankay Aydos nereli?

CANKAT AYDOS KİMDİR?

Cankat Aydos, 12 Aralık 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Yay burcu olan oyuncu 26 yaşında. Boyu 1.80 olan ünlü oyuncunun kilosu ise 71. Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Aynı zamanda 8 yıl boyunca profesyonel lisanslı basketbol oyuncusu olarak kariyer yapmıştır.

MARAL DİZİSİ İLE TANINDI

2013 yılında henüz konservatuvar öğrencisi iken Kanal D’nin Kayıp dizisinde rol almıştır. Daha sonra Aras Bulut İynemli ve Hazal Kaya ile birlikte rol aldığı Tv8 dizisi Maral ile geniş kitlelerce tanındı.

HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

İlk sinema filmi projesi ise Özge Özpirinçci, Sarp Apak, Bülent Emin Yarar gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Karışık Kaset olmuştur.

HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Cankat Aydos bugüne kadar; Kayıp, Behzat Ç., Emanet, Maral, Arkadaşlar İyidir, Bir Deli Sevda, Hayati ve Diğerleri, İnsanlık Suçu ve son olarak da The Protector dizilerinde rol aldı.

HAKAN: MUHAFIZ MEMO KİMDİR?

Memo, Hakan’ın en yakın arkadaşıdır. İkili birlikte bir dükkan açmak ve yaşam standartlarını değiştirmek için çabalamaktadır. Hakan’a sadık bir karakter sergilemektedir.

HAKAN: MUHAFIZ (THE PROTECTOR)

Dünyanın en ünlü dijital dizi izleme platformu Netflix’in Türkiye’de gerçekleştirdiği ilk yapım olma özelliği taşıyan Hakan: Muhafız, 14 Aralık Cuma günü Türkiye ve tüm dünyada aynı anda yayınlandı. İlk sezonu 10 bölüm olarak çekilen dizinin ikinci sezonunun da çekileceği açıklandı.