Fatih dizisi ne zaman başlayacak? Fatih tanıtım fragmanı


Güncelleme: 8 Mayıs 2017 : 19:05
0

Q3 Medyanın uzun süredir üzerinde çalıştığı Fatih dizisi ne zaman başlayacak? Heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosu, hangi kanalda yayınlanacağı ve ekrana geleceği tarihleri sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik.

Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde yer alacağı projenin yeni sezonda ekrana geleceği kesinleşti. Çekimlerine temmuz ayında başlanacağı açıklanan dizi Eylül ayının son haftası izleyiciyle buluşacak. Son olarak Karadayı dizisinde Mahir karakterine hayat veren Kenan İmirzalıoğlu, bir dönem dizisi olan Fatih’le ekranlara dönecek. Dizide Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracak.

Karadayı’nın 2015 temmuz ayında final yapmasının ardından dizi saatlerinin çok uzun olmasından yakınan ünlü oyuncu ekranlara veda ettiğini söylemiş ve hayranlarını üzmüştü. Yeni sezonda yepyeni bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan başarılı oyuncu sevenlerini heyecanlandırdı. Oyuncu arayışları ve masa başı çalışmaları devam eden dizi için Kenan İmirzalıoğlu’nun bölüm başına 145 bin alacağı iddia edildi.

2013 yılında vizyona giren Fatih 1453 sinemaseverler tarafından büyük ilgi görmüştü. 03 Medya bu başarıyı televizyona taşımayı hedefliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici bir setle izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi amaçlıyor.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir? 1974 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu  1997 Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuştur. 2000’li yıllara damgasını vuran Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle asıl çıkışını yakaladı. Ardından Acı Hayat, Ezel ve Karadayı gibi başarılı projelerin başrol oyunculuğunu üstlendi. 2014 yılında kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal’la hayatını birleştirdi.