Fatih Dizisi Nerede Çekliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 31 Ağustos 2017 : 14:33
1

Kanal D’nin yeni sezon dizisi Fatih‘in çekimleri için özel bir stüdyonun hazırlandığı daha önceden sosyal medyaya düşmüştü. Dizinin çekimleri nerede yapılıyor?

Cingöz Recai filminin çekimleri bittikten sonra Kenan İmirzalıoğlu kısa bir aradan sonra Fatih dizisi için kamera karşısına geçti. Cingöz Recai filmi için kestiği sakallarının uzaması için bekleyen İmirzalıoğlu, o esnada dekor kurma çalışmalarının tamamlanmasını bekledi.

Sanat yönetmenliğini Hakan Yarkın’ın yaptığı dizinin çekimler için Maltepe’de bir plato kuruldu. Dizinin gerçekten iddialı bir yapım olduğu herkes tarafından biliniyor. Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun kaleminden çıkan senaryo izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

Dizinin çekimlerinin nerede yapıldığı da merak edilen konulardan. İstanbul’da Maltepe’de kurulan bir platoda çekimler devam ediyor. Yine İstanbul’un çeşitli mekanlarında çekimlere devam edileceği bilgisi de geldi.

Eylül ayına doğru çekimlerinin başlaması planlanan dizi şimdiden merak edilmeye başlandı. Konusu, oyuncu kadrosu ve çekim teknikleri açısından iddialı olması beklenen dizinin cast çalışmaları devam ediyor.


Fatih Dizisi 2017 Oyuncu Kadrosu? Fatih Dizisi Tüm Karakterler ve Rolleri


Sizce Fatih dizisi tutar mı? Dizide kimleri görmek istersiniz?

1 YORUM

Comments are closed.