Fatih Dizisi Didar Kalfa Kim? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 16 Eylül 2017 : 20:22
0

03 Medya2nın yapımcılığında ekranlara gelen ve  oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar, Altan Dönmez, Gürkan Uygun, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Funda Eryiğit ve Serkan Keskin gibi isimlerin yer aldığı Fatih Dizisinde karakterlerde belli oldu. Dizide Didar Kalfa kimdir? Gerçek adı ne?

Kadın oyuncuların seçimi için oldukça  hassas davranan yapım şirketinin kadın oyuncu seçimlerini sona bıraktığı haberi gelmişti. Bu anlamda dizide Didar Kalfa rolünde olan oyuncu içinde oldukça dikkatli bir seçim yapılmış. Didar Kalfa karakterini canlandıran oyuncu Duygu Boztepe‘dir.

Duygu Boztepe, 1983 İstanbul doğumlu olan oyuncu ön lisans mezunudur. 172 cm boyunda olan Duygu Boztepe 51 kg ağırlığındadır. Kahverengi gözleri olan oyuncu, 35,5 Akademi’de oyunculuk eğitimi almıştır.

Sevilen oyuncu birçok yapımda rol almıştır. Başlıca rol aldığı yapımlar ise Milyonda Bir, İstanbul Çocukları, Sırat, Aşağı Yukarı Yemişler, Zengin Kız Fakir Oğlan gibi dizilerin yanı sıra THY, TAV, Bioder, Eti Çay Keyfi, Arko, Danette, TT Vitamin, Rocco, Rexona ve Ukra City gibi reklamlarda da oynamıştır.

Fatih Dizisi Didar Kalfa (Duygu Boztepe) Resimleri


Fatih Dizisi Nerede Çekliyor? Dizi Seti Nerede?