Evlilik Okulu Aynur Ayaz Yeşim Akıncı Kim?


Güncelleme: 7 Şubat 2018 : 03:32
0

Ekranların yeni yarışma programı Evlilik Okulu 5 şubat pazartesi yayın hayatına başladı. Programın başarılı sunucuları Aynur Ayaz ve Yeşim Akıncı donanımları ve isabetli çözümleriyle izleyenleri kendine hayran bırakmayı başardı. Son günlerin gündemde olan isimlerinden Evlilik Okulu Aynur Ayaz kim? Evlilik Okulu Yeşim Akıncı kim? 


Evlilik Okulu Yarışması Nasıl Başvuru Yapılır? Başvuru Formu


Hafta içi her gün ekrana gelen Evlilik Okulu yarışması, sosyal sorumluluk projelerini andıran nitelikte kaliteli bir program. 5 farklı çift, evliliklerindeki sorunları çözmek için ünlü uzman psikolog Yeşim Akıncı danışmanlığında ilişkilerini tekrar gözden geçiriyor ve çözüm için gerekli yolları hayata geçiriyorlar. Sorun çözme odaklı programda çiftler hafta boyunca kendilerine verilen ödevleri eksiksiz yerine getirmek için mücadele veriyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan çift sürpriz ödülün sahibi oluyor.

Yarışmacıların her biriyle ayrı ayrı ilgilenen ve sorunlarını tek tek dinleyen sunucu ve yorumcu Aynur Ayaz ve Yeşim Akıncı kim? Çok yeni bir program olmasına rağmen kısa sürede ses getiren Evlilik Okulu Yeşim Akıncı kim? Bütün çiftlerin kendi hayatından izler bulacağı Evlilik Okulu Aynur Akın kim?

Evlilik Okulu sunucusu Aynur Ayaz Danimarka Frederiskberg kendinde dünyaya gelmiştir. Fatih Üniversitesi Bilgisayar, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinde lisans eğitimi almıştır. Medya sektörünün pek çok departmanında uzun yıllar görev yapmıştır. Kurumsal İletişim koordinatörlüğünü başarıyla yürütmüştür. 19918 yılından itibaren bir fiil sunuculuk yapan Aynur Ayaz pek çok organizasyonu bizzat yönetmiştir. Mezuniyet, festival, panel ve açık oturumlarda görev almıştır. FÜMED mezunlar derneği üyesi, Spikerler Derneği Kurucu üyesi, Basın ve halkla ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyeliği görevlerini sürdürmektedir. Gelişim Akademide iletişim uzmanlığı ve medya ilişkileri alanlarında eğitim vermektedir.

1998 yılından itibaren Delta FM Radyo Programcısı, köşe yazarlığı, Tercüman Gazetesi köşe yazarlığı yapmıştır. Ayrıca 2 yıl devlet okullarında Bilgisayar öğretmenliği yapmıştır. Kariyer hayatına pek çok başarı ve tecrübe sığdıran Aynur Ayaz, 1999 yılından sonra Kanal 7, Fox, İstanbul Channel, TGRT Haber, Cine5 gibi kaliteli kanallarla çalışmıştır. Çok yönlü kişiliği, akıcı konuşması, donanımı ve bilgi birikimiyle dikkat çeken bir isim.

Evlilik Okulu sunucusu Yeşim Akıncı 1980 Ankara doğumludur. İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümlerinden mezundur. Akabinde Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Yüksek Lisans derecesini alarak uzmanlığını kazanmıştır. 2010 yılında Psikoterapi ve Danışmanlık merkezini kurmuştur. 3 sezon Atv’de Esra Erol’la programında uzaman psikolog olarak görev yapmıştır. Yerinde tespitleri ve çözümleyici fikirleriyle Evlilik Okulu danışmanlığını yapmaktadır. 

Evlilik Okulu Sunucuları Aynur Ayaz Yeşim Akıncı Kim?